Šta znači sanjati voznu kartu?

Sanjati da vidite voznu kartu
Ako u snu vidite voznu kartu, to ukazuje da ćete doneti važnu odluku. Moguće je da ste u poslednje vreme razmišljali o nekoj promeni (posla, mesta stanovanja, itd.). Želećete da se okušate u stvarima koje za vas predstavljaju izazov i da dokažete sebi da možete da ostvarite sve što zamislite.

Sanjati da kupujete voznu kartu
Ukoliko u snu kupujete voznu kartu, to znači da ćete otići na kraće putovanje. Može se desiti da će vas u goste pozvati osoba koja živi u drugom gradu ili državi. Radovaćete se promeni sredine i upoznaćete ljude koji imaju slična interesovanja kao vi. Biće vam žao što ne možete duže da ostanete, ali obećaćete im da ćete doći čim budete imali slobodnog vremena.

Sanjati da prodajete voznu kartu
Kada u snu prodajete voznu kartu, to implicira da ćete se predomisliti. Verovatno ćete nešto odlučiti, ali počećete da ispitujete da li to zaista želite. Pošto nećete biti sigurni, smatraćete da je najbolje da odustanete i da se, bez rizika, vratite vašim svakodnevnim obavezama.

Sanjati da ste izgubili voznu kartu
Ako u snu izgubite voznu kartu, to ukazuje da ste neorganizovani. Vi ste osoba koja kaže da će biti spremna za pet minuta, a pojavite se posle dva sata. Nikad ne znate gde vam se stvari nalaze pa imate problema na poslu, u kući ili u školi. Drugi izbegavaju da vam pozajmljuju nešto vredno jer su velike šanse da ćete to zaturiti.

Sanjati da ste bacili nečiju voznu kartu
Kada u snu bacite nečiju voznu kartu, to implicira da ćete voljenu osobu sprečiti da ode. Može se desiti da ćete se posvađati, ali vi ćete postupiti u skladu sa vašim osećanjima. Bićete srećni zbog toga, jer znate da biste, u suprotnom, žalili do kraja života.

Sanjati da ste bacili svoju voznu kartu
Baciti svoju voznu kartu u snu znači da će vam se izjaloviti neki plan. Moguće je da dugo razmišljate o putovanju i da mu se mnogo radujete. Međutim, objektivne okolnosti će vas sprečiti u tome da svoju ideju sprovedete u delo. Nemojte da očajavate jer će nova prilika doći i pre nego što očekujete.

Sanjati da je neko bacio vašu voznu kartu
Ukoliko ste sanjali da je neko bacio vašu voznu kartu to implicira da bi trebalo da preuzmete odgovornost za greške koje ste u prošlosti pravili. Skloni ste da verujete da se ceo svet okrenuo protiv vas i da zbog toga ne možete da napredujete. Istina je mnogo jednostavnija i surovija. Kada shvatite gde ste grešili i kada naučite nešto iz toga, sve će krenuti na bolje.

Sanjati da ste pronašli tuđu voznu kartu
Ako ste sanjali da ste pronašli tuđu voznu kartu to znači da ćete iskoristiti poznanstva kako biste rešili neki problem ili ostvarili određeni cilj. Naime, imate nekoliko uticajnih poznanika zahvaljujući čijim kontaktima možete da se rešite neke brige. Potrudićete se da im na pravi način objasnite o čemu se radi kako bi vam izašli u susret.

Sanjati da ste pocepali svoju voznu kartu
Pocepati svoju voznu kartu u snu ukazuje na to da često sami sebe sabotirate. Imate običaj da svaku svoju ideju osudite na propast čak i pre nego što pokušate da je realizujete. Moguće je da patite od manjka samopouzdanja i da zbog toga ne možete da napredujete. Ukoliko se pozabavite tim problemom, stvari će postepeno početi da se popravljaju.

Sanjati da ste pocepali tuđu voznu kartu
Kada sanjate da ste pocepali tuđu voznu kartu to implicira da ste sebični. Verovatno ste shvatili da više ne volite partnera tj. partnerku onoliko koliko ste ga/je ranije voleli. Međutim, niste spremni da ga/je pustite, nego se trudite da ta veza tj. brak potraje što duže, tačnije, dok se vi ne snađete, tj. dok ne rešite određene lične probleme. Verujte da i on tj. ona to oseti i da će vrlo brzo odlučiti da vas ostavi.

Sanjati da je neko pocepao vašu voznu kartu
Ukoliko ste sanjali da je neko pocepao vašu voznu kartu to znači da će vas zaboleti nečije ponašanje na javi. Moguće je da će bliska osoba uraditi nešto sa čime se nikako ne slažete i nećete moći tek tako da pređete preko toga. Druga mogućnost jeste da će poslodavac odlučiti da unapredi kolegu tj. kolegicu umesto vas, premda ste ubeđeni da ste vi to više zaslužili od njega tj. nje.

Sanjati da ste zapalili svoju voznu kartu
Zapaliti svoju voznu kartu u snu ukazuje na neku dilemu. Verovatno se nalazite na prekretnici i niste sigurni kojim putem da krenete. Muče vas razna pitanja, a ne uspevate da dođete do odgovora. Možda ne bi bilo loše kada biste o tome razgovarali s osobom kojoj verujete. Drugačiji, objektivniji pogled na stvari bi mogao da iznedri i neko konkretno rešenje.

Sanjati da ste zapalili tuđu voznu kartu
Ako ste sanjali da ste zapalili tuđu voznu kartu to implicira da ćete morati da donesete neku tešku odluku ili da nekome saopštite lošu vest. Svesni ste da će vaše reči ili postupci da ga/je povrede ili zabrinu. Međutim, nemate mnogo izbora, osim da dobro razmislite o svojoj odluci i da budete direktni i potpuno iskreni u razgovoru sa njim tj. njom.

Sanjati da je neko zapalio vašu voznu kartu
Videti u snu kako je neko zapalio vašu voznu kartu simbolizuje ljubomoru. Moguće je da u vašem bližem okruženju postoji osoba koja vam na nečemu zavidi i koja se raduje vašim padovima i neuspesima. Sve dok svojim delima ne može da vas ugrozi ne treba ni da mu/joj se suprotstavljate. Bolje bi bilo da svoju energiju usmerite na rešavanje problema koji vas muče.

Sanjati da ste ukrali tuđu voznu kartu
Ukrasti tuđu voznu kartu u snu ukazuje na to da potajno zavidite prijatelju tj. prijateljici. Verovatno se dobar deo života potajno takmičite jedno sa drugim, ali je trenutno on tj. ona u toj „igri“ mnogo uspešniji/a.

Sanjati da je neko ukrao vašu voznu kartu
Ako ste sanjali da je neko ukrao vašu voznu kartu to implicira da ćete se naći na meti tračeva. Najlakše ćete ih „preživeti“ ako ih uopšte ne budete komentarisali.

Sanjati da vam je vetar odneo voznu kartu
Ovakav san ukazuje na to da bi u narednom periodu trebalo da budete veoma oprezni u razgovoru sa ljudima od kojih, indirektno ili direktno, zavisi vaša budućnost. Naime, moraćete da naučite da pregovarate bez emocija, a s obzirom na to da ste satkani od istih, to će ići vrlo teško. Ako želite bolju budućnost, morate da budete mudri, odlučni i hrabri.

Sanjati da vam je vozna karta propala u kanalizaciju
San u kome vidite kako vam je vozna karta propala u kanalizaciju ukazuje na to da ćete nečije reči ili postupke protumačiti na pogrešan način. Moguće je da ćete nečiju dobronamernu sugestiju doživeti kao kritiku, pa ćete se naljutiti na osobu koja vam je to uputila. Druga mogućnost jeste da ćete nečiju ljubaznost i pristojnost shvatiti kao pokušaj da vas zavede, pa ćete se obrukati kada shvatite da ste u krivu.

Sanjati da vam je istekla vozna karta
Kada sanjate da vam je vozna karta istekla to implicira da ćete pokušati da kraćim putem dođete do svog cilja. Verovatno ćete po prvi put u životu odlučiti da rizikujete. Uprkos strahu, nadaćete se da će vam se taj rizik isplatiti. Hoće, ali ako budete strpljivi i ukoliko nastavite da radite na ostvarenju svojih ciljeva i želja.

Sanjati da se vozite bez vozne karte
Ukoliko ste sanjali da se vozite bez vozne karte to znači da ćete pokušati da izvučete korist iz nekog poznanstva. Moguće je da se povremeno družite s osobom koja ima veliki uticaj i moć. Naići ćete na prepreku prilikom rešavanja nekog problema, pa ćete se pozvati na njega tj. nju. To je u redu, ali sve dok vam ne pređe u naviku.

Sanjati da se drugi voze bez vozne karte
Ako ste sanjali da se neko drugi vozi bez vozne karte moguće je da vas ljudi iskorištavaju. Zato što ne znate da kažete „ne mogu“, „neću“ ili „ne želim“ podredili ste svoje potrebe, obaveze i želje tuđima. Promenite to kako se u nekom momentu ne biste probudili kao nesrećna, nezadovoljna i frustrirana osoba.

Sanjati da ste kažnjeni zato što niste imali voznu kartu
Kada sanjate da vas je inspekcija kaznila zato što niste imali voznu kartu to implicira da vas grize savest jer ste povredili ili uvredili dragu osobu. Moguće je da ste članu porodice, partneru tj. partnerki ili nekome od prijatelja kazali nešto što ga/je zabolelo, a još uvek se niste izvinili. Učinite to što pre kako se jaz među vama ne bi dodatno produbio.

Sanjati da ste nekoga kaznili zato što nije imao/la voznu kartu
Ukoliko ste sanjali da ste nekoga kaznili zato što nije imao/la voznu kartu to znači da bi vas želja za osvetom mogla odvesti u pogrešnom smeru. Verovatno vas je neko u prošlosti uvredio, povredio ili vam naneo neku štetu i maštate o danu kada ćete moći da mu/joj „vratite milo za drago“. Trujući se tako negativnim emocijama nećete postići ništa korisno.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili, prodali ili izgubili voznu kartu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.