Vračara – šta znači sanjati vračaru?

Sanjati da vidite vračaru
Ako u snu vidite vračaru, to upozorava da na javi imate velikog neprijatelja. Moguće je da vas neko smatra konkurencijom i da će pokušati da vam zagorča život. Verovatno se radi o osobi sa posla koja je ljubomorna na sve i kojoj niko ne odgovara. U nekim situacijama ćete morati da mu/joj date do znanja da nećete trpeti njegov/njen bezobrazluk, dok će u drugim biti najbolje da se sklonite.

Sanjati da ste vi vračara
Ukoliko ste u snu vi vračara, to znači da ćete prema nekome biti surovo iskreni. Verovatno ćete bliskoj osobi reći istinu koju on/a neće biti spreman/spremna da čuje. U početku će biti ljut/a na vas, ali vremenom će shvatiti da ste bili u pravu pa će vam se izviniti.

Sanjati da razgovarate sa vračarom
Kada u snu razgovarate sa vračarom, to implicira da ćete biti nesigurni. Moguće je da ćete se oslanjati na druge i da ćete od njih očekivati da vam kažu šta da radite. Trebali biste više da verujete u sebe i svoje praktične poteze, jer vi najbolje znate šta vam je potrebno i šta želite da postignete.

Sanjati da se svađate sa vračarom
Ako se u snu svađate sa vračarom, to poručuje da ćete shvatiti da ste pogrešili. Može se desiti da ćete biti pod nečijim uticajem i da ćete govoriti ili raditi stvari koje nisu karakteristične za vas. Mnogi će vas kritikovati pa ćete dobro razmisliti i doći do zaključka da biste trebali drugačije da se ponašate.

Sanjati da vam je vračara tačno prorekla sudbinu
Ukoliko vam u snu vračara tačno prorekne sudbinu, to znači da će neko zadobiti vaše poverenje. Verovatno će osoba sa kojom ste bili u svađi dokazati da vam želi dobro. Odlučićete da mu/joj pružite drugu šansu i da zaboravite nesuglasice koje ste ranije imali/e.

Sanjati da gledate kako vračara nekome proriče sudbinu
Kada u snu gledate kako vračara nekome proriče sudbinu, to implicira da ćete učestvovati u prevari. To ne mora da znači da ćete nekoga oštetiti, već se može desiti da ćete ga/je slagati za njegovo/njeno dobro. Smatraćete da neke stvari ne mora da zna i nadaćete se da mu ih drugi neće saopštiti.

Sanjati da vam je vračara prorekla udaju tj. ženidbu
Ako ste sanjali da vam je vračara prorekla udaju tj. ženidbu to znači da ste usamljeni. Osobama koje dugo nisu u vezi ili braku nije potrebno dodatno objašnjenje ovakvog tumačenja. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku san je znak da je došlo vreme za iskren razgovor sa voljenom osobom. Moguće je da vaš partner tj. partnerka ni ne zna kako se osećate.

Sanjati da vam je vračara prorekla potomstvo
Ukoliko ste sanjali da vam je vračara prorekla da ćete dobiti bebu to implicira da vam predstoje velike životne promene. Možda ćete krenuti na fakultet, pronaći ili promeniti posao, tj. dati otkaz ili otići u penziju. Promena može da se odnosi i na mesto boravka tj. emotivni status. U svakom slučaju, pred vama je buran period, ali sa pozitivnim ishodom.

Sanjati da vam je vračara prorekla bogatstvo
Kada sanjate da vam je vračara prorekla da ćete da se obogatite to znači da niste srećni. Vaše nezadovoljstvo može da se odnosi i na profesionalni, ali i na privatni segment vašeg života. Ništa se neće dogoditi samo od sebe i preko noći. Samo vi možete da podstaknete promenu koja vam je potrebna, a koja vodi blagostanju, miru i sreći.

Sanjati da vam je vračara prorekla smrt
Ovakav san simbolizuje strah ili paranoju. Moguće je da čekate ishod nekog važnog događaja i da vas brine kako će stvari da se odvijaju. Nemojte da paničite bez razloga, nego pokušajte da se pripremite na svaki scenario.

Sanjati da je vračara prorekla smrt bliske osobe
Ako ste sanjali da vam je vračara prorekla smrt člana porodice, partnera tj. partnerke ili bliskog prijatelja tj. prijateljice to znači da brinete za nekoga koga volite. Verovatno se u životu bliske osobe dešavaju neke promene i, premda vas uverava da će sve da bude u redu, strahujete od mogućih ishoda. Ukoliko vam je već rekao/la da nema razloga za brigu, nemojte da pravite dramu tamo gde je nema.

Sanjati da kradete od vračare
Krasti od vračare u snu ukazuje na to da pokušavate kraćim putem da dođete do svog cilja. Moguće je da ne planirate da radite ceo život kako biste u penziji mogli da odmarate i uživate. Zato ćete preduzeti određene rizike, kako bi budućnost kakvu želite stigla što pre. Ipak, budite na oprezu i nemojte da donosite velike odluke preko noći.

Sanjati da vas je vračara pokrala
Ukoliko ste sanjali da vas je vračara pokrala to implicira da biste mogli pretrpeti štetu. Verovatno ćete svoj novac da uložite u nešto neisplativo. Možda ćete kupiti proizvod ili uslugu koja svojom upotrebnom vrednošću ne opravdava cenu koju ste morali da platite. Neka vam ovo iskustvo posluži kao lekcija kako ne treba da se ponašate u budućnosti.

Sanjati da bežite do vračare
Bežati od vračare u snu ukazuje na to da se borite protiv toga da vam neko drugi nameće svoje mišljenje, odluke i stavove. Moguće je da u vašem bližem okruženju postoji osoba koja želi da vaš život kroji po svojoj meri. Nema lepog načina da mu/joj kažete da vam nije potreban mentor, tako da ne treba da odlažete razgovor sa njim tj. njoj o toj temi koja vas duže vreme progoni.

Sanjati da jurite vračaru
Juriti vračaru u snu znači da se nadate da će neko drugi da reši vaš problem. Verovatno se često oslanjate na članove porodice, partnera, prijatelje ili radne kolege kada su neke obaveze u pitanju. Međutim, ovog puta ćete morati vi sami da „zasučete rukave“ i da se pobrinete za to.

Sanjati da se krijete od vračare
Kriti se od vračare u snu ukazuje na to da ćete doneti ispravnu odluku. Moguće je da ste u dilemi i da treba da donesete odluku koja bi mogla da iz korena promeni vaš život. Znate šta treba da radite, ali vam je potrebno hrabrosti i odlučnosti kako biste napravili prvi, ali odlučujući korak. Mislite na sebe i borite se da vam budućnost bude lepša.

Sanjati da ste udarili vračaru
Udariti vračaru u snu znači da ste odabrali pogrešan način da rešite neki problem. Verovatno vas muče određene dileme, ali niste spremni da se sa njima suočite, nego svoju frustraciju „lečite“ na ljudima koji to ničim nisu zaslužili. Ako tako nastavite nećete rešiti svoj problem, nego ćete od sebe oterati sve osobe do kojih vam je stalo.

Sanjati da vas je vračara udarila
Kada sanjate da vas je vračara udarila to implicira da ste naivni. Moguće je da verujete osobi koja vam obećava kule i gradove, a do sada vas je mnogo puta izneverila. Možda je vreme da „pogledate istini u oči“ i da napokon donesete odluku koja će biti dobra za vas, a ne za njega tj. nju. Imajte u vidu da niko nije vredan vas, vašeg života i vaše budućnosti.

Sanjati da ste ubili vračaru
Ubiti vračaru u snu ukazuje na to da u pogrešnim ljudima vidite svoje neprijatelje. Verovatno vam određene osobe sugerišu neke stvari za vaše dobro. Međutim, vi njihove savete i sugestije vidite kao neosnovane kritike. Što pre shvatite da su im namere dobre, pre ćete moći realno da sagledate situaciju u kojoj se nalazite, pa i da nešto promenite.

Sanjati mrtvu vračaru
Videti mrtvu vračaru u snu znači da ćete se na javi baviti tuđim problemom. Moguće je da će se član porodice, partner tj. partnerka, neko od prijatelja ili radnih kolega uvaliti u nevolju, te će se vama obratiti za pomoć. Dok se vi budete bavili time, on tj. ona će sedeti skrštenih ruku i čekati krajnji rezultat vašeg truda i rada.

Sanjati da plešete sa vračarom
Plesati sa vračarom u snu ukazuje na to da bi trebalo da pazite kome se poveravate. U vaš život je nedavno ušla osoba sa kojom ste se zbližili, a čije vam namere još uvek nisu sasvim jasne. Pre nego što dobijete odgovore na pitanja koja vas muče, nemojte da mu/joj pričate o svojim tajnama, strahovima i planovima, jer bi mogao/la da zloupotrebi vaše poverenje kako bi ostvario/la svoje ciljeve.

Sanjati da se ljubite sa vračarom
Ljubiti se sa vračarom u snu može da bude znak da ste potajno zaljubljeni u nekoga ko vam, iz bilo kog razloga, nije dostupan. Možda on tj. ona već ima partnera tj. partnerku ili deluje nezainteresovano za vas. Bilo kako bilo, ako ne pokušate nikada nećete saznati da li kod njega tj. nje imate šanse.

Sanjati da ste zaljubljeni u vračaru
Ako ste sanjali da ste zaljubljeni u vračaru moguće je da se neki vaši životni izbori neće dopasti članovima porodice ili prijateljima. S obzirom na to da vam je njihovo mišljenje važno, verovatno će vas to zaboleti i na kraju ćete zbog njih odustati od svog cilja.

Sanjati da ženite vračaru
Ukoliko neoženjen muškarac sanja da ženi vračaru to implicira da bi trebalo da bude oprezan pri odabiru životne saputnice. Ako ovakav san sanja oženjen muškarac moguće je da ga privlači žena koja nije njegova supruga.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali ili se svađali sa vračarom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vračare

Vračara je ženska osoba koja proriče budućnost.