Šta znači sanjati vrtlara (baštovana)?

Sanjati vrtlara
Ako ste muško, a sanjate vrtlara, to znači da ćete se uskoro naći u dosadnom društvu. Moguće je da ćete prisustvovati događaju na kome ćete biti primorani da komunicirate sa ljudima koji vam nimalo nisu interesantni. Pošto nećete hteti nikoga da uvredite, pretvaraćete se da se lepo provodite, ali jedva ćete čekati da krenete kući. Ako ste žensko taj san označava potajnu želju za seksualnom avanturom.

baštovan - vrtlar

Sanjati vrtlarku ili baštovanku
Ako sanjate ženu da je baštovanka i vidite je u snu bez komunikacije sa njom, taj san označava potajnu želju za seksualnom avanturom. Ako ste žensko a sanjali ste baštovanku, taj san označava da vam predstoji dosadno društvo, gde ćete se pretvarati da vam je lepo i da se provodite.

Sanjati da gledate vrtlara kako radi
Ukoliko u snu gledate vrtlara kako radi, to ukazuje da vas očekuje dobitak. On ne mora biti samo materijalne prirode. Može se desiti da ćete steći nove prijatelje ili iskustva koja će vam značiti u daljoj karijeri. Trudićete se da budete u dobrim odnosima sa kolegama i da im pomognete kad god je to u vašoj moći jer ste svesni da i vama može zatrebati usluga.

Sanjati da ste vi baštovan ili baštovanka
Ako ste vi baštovan u snu, to je znak da ćete uživati u ljubavi. U narednom periodu imaćete puno uspeha kod suprotnog pola i smatraće vas neodoljivim. U jednom trenutku na tom polju nećete imati nikakvih dešavanja, dok u sledećem nećete znati za koga da se odlučite. Kada se najmanje budete nadali, javiće vam se i osoba o kojoj već duže vreme razmišljate. Moguće je da ćete imati strasnu romansu sa nekim ko je stariji od vas. Ta veza će biti vaša tajna koju ćete skrivati od drugih. Njena najveća čar biće upravo u tome što će svi slutiti nešto, ali neće znati pravu istinu. Alternativno značenje je negativno i ono implicira da vam je na javi poremećena psihička ravnoteža. Verovatno imate previše obaveza koje prete da unište balans između vašeg privatnog i poslovnog života. Mnogo ste se trudili da uspostavite tu harmoniju zbog čega vam je teško da posmatrate kako ona nestaje.

Sanjati da tražite savet od vrtlara
Ako u snu tražite savet od vrtlara, to poručuje da ćete nešto naučiti. Vi ste osoba koja sebi stalno postavlja izazove i ima nova interesovanja. Niste od onih ljudi koji jedva čekaju da završe posao i odmaraju, već uvek imate planove kako da uradite nešto korisno u slobodno vreme.

Sanjati da se raspravljate sa vrtlarom
Kada se u snu raspravljate sa vrtlarom, to znači da ćete biti nezadovoljni nečijim radom. Moguće je da ćete nekoga platiti da završi ono što ne umete ili za šta nemate vremena. Bićete ljuti kada shvatite da niste dobili ono što ste očekivali i da ništa neće biti gotovo u predviđenom roku.

Svađati se sa baštovanom u snu
Vaše raspoloženje će biti promenljivo i nećete nalaziti inspiraciju ni u čemu što radite. Sve ćete obavljati sa naporom i jedva ćete čekati da dođete kući i spavate. To neće biti prvi put da zapadnete u ovakvo stanje pa se nećete mnogo nervirati. Iskoristićete ga u vašu korist da se odmorite i skupite snagu za nove radne pobede.

Sanjati da unajmljujete baštovana
Ako u snu unajmite baštovana ili mu plaćate neku uslugu to znači da će neke vaše probleme rešiti neko drugi… Alternativno postoji tumačenje gdje pokušavate rešiti neke probleme koje bi trebali da rešite sami bez pomoći prijatelja jer u stvari su vaša briga, a vi to ne primećujete.

Ako je član porodice baštovan u snu
Kada sanjate da je član vaše porodice baštovan ili vrtlar, to upozorava na svađu sa komšijama. Verovatno ćete planirati neke radove u kući i na vreme ćete o tome obavestiti komšiluk. Međutim, neki od njih će se protiviti i bićete prinuđeni da ih odložite ili usporite. Biće vam žao što morate da se zamerate, ali nećete dozvoliti da vam drugi brane nešto na šta imate pravo.

Sanjati da se ljubite s baštovanom
Bilo kakva vrsta intimnog odnosa sa baštovanom ili baštovankom simbolizuje zadovoljstvo na emotivnom planu. Odnos sa partnerom je konačno vrlo dobar, rešili ste nesuglasice koje su vas dugo mučile, tako da se odlična komunikacija odrazila i na ostale segmente života.

Ukoliko trenutno nemate emotivnog partnera, mogli biste uskoro sresti zanimljivu osobu koja će svojim stavovima i harizmom privući vašu pažnju. Osećaćete se odlično u njegovom/njenom društvu i potrudićete se da to ne bude vaš poslednji kontakt. Shvatiće da je vreme da se upustite u novu avanturu, bez straha od toga šta bi se moglo dogoditi.

Ako sanjate da neko drugi ima odnose sa baštovanom to znači da ste radoznala osoba. Imate potrebu da o svima znate sve, ali je vaša opsesija ipak bezazlenije prirode. Vi generalno volite da stičete nova znanja, a još više da to što ste naučili delite sa drugima. Ukoliko se već ne bavite takvom vrstom posla, mogli biste da razmislite o karijeri motivacijskog govornika ili pak TV ili radio komentatora društvenih zbivanja.

Sanjati da se tučete se sa baštovanom
Kada sanjate da se bijete sa baštovanom to znači da će neko pokušati da vas prevari. Budite oprezni prilikom potpisivanja bilo kakvog ugovora, te ne kupujte stvari za koje niste sigurni da su vam potrebne i da će vam olakšati život. Posebnu pažnju obratite na račune za komunalije. Moguće je da će vam biti zaračunat neki nepostojeći dug.

Ako sanjate da se neko drugi tuče sa baštovanom verovatno ćete prisustvovati neugodnom razgovoru između kolega ili prijatelja. Od vas će se tražiti da zauzmete stranu, pa ćete se naći u nezavidnoj situaciji. Potrudite se iz toga izvučete diplomatski i to tako što ćete im dati do znanja da nemate nameru da budete arbitar u tom sporu.

Sanjati ubistvo baštovana
Ukoliko sanjate da ste vi ubili baštovana to znači da ćete nekoga optužiti za „zločin“ koji nije počinio. Bićete nepravedni prema osobi čiji namere nisu bile zle. To ćete shvatiti tek mnogo kasnije, ali će vam biti glupo da se naknadno izvinjavate.

Ako sanjate da je neko drugi ubio baštovana to implicira potrebu da partneru ili prijatelju dokažete da nije baš uvek u pravu. Biće to vrlo teško jer je verovatno reč o nepopustljivoj i tvrdoglavoj osobi. Pripazite dobro šta govorite jer bi on/ona mogao/la da mnoge stvari protumači na pogrešan način.

Sanjati da pijete sa baštovanom tj. vrtlarom
Piti sa baštovanom ili baštovankom u snu ukazuje na to da ćete konačno pronaći društvo u kome ćete moći da budete onakvi kakvi jeste. Verovatno ste se u poslednje vreme družili sa ljudima pred kojima ste morali da se pretvarate. Međutim, u bližoj budućnosti ćete naći prijatelje pred kojima nećete morati ništa da glumite.

Sanjati da plešete sa baštovanom tj vrtlarom
Plesati sa baštovanom ili baštovankom u snu znači da će vam neka osoba srušiti predrasude koje imate od rane mladosti. Shvatićete da ste mišljenje o nekome ili nečemu temeljili na pretpostavkama, a ne na znanju ili iskustvu koje posedujete. „Otvoriće vam oči“ i bićete mu/joj vrlo zahvalni na tome.

Sanjati da vas je baštovan tj. vrtlar pokrao
Ako ste sanjali da vas je baštovan tj. baštovanka pokrao/la to implicira da ste paranoični. Volite da verujete da se ceo kosmos okrenuo protiv vas i da zbog toga ne možete da napredujete. Istina je mnogo jednostavnija i mnogo surovija – kada prihvatite odgovornost za greške koje ste pravili i kada nešto naučite iz njih život će vam se potpuno promeniti.

Sanjati da kradete od baštovana tj. vrtlara
Krasti od baštovana tj. baštovanke u snu znači da se kajete što ste bili nepravedni prema nekome. Moguće je da ste pogrešno procenili neku osobu, pa ste se distancirali od njega tj. nje. Tek ste kasnije shvatili da ste napravili grešku i trebalo bi da se u što skorijem roku potrudite da tu grešku ispravite.

Sanjati da ste dali otkaz vrtlaru tj. baštovanu
Ukoliko ste sanjali da ste dali otkaz baštovanu tj. baštovanki to implicira da će vas manjak opreza naterati da napravite grešku. Donećete odluku ili povući potez o kome niste dovoljno razmislili i posledice neće biti ni lepe, a ni prijatne. To iskustvo će vas, ako ništa drugo, naučiti kako u budućnosti ne smete da se ponašate.

Sanjati da se udajete za baštovana tj. vrtlara
Kada neudata žena sanja da se udaje za baštovana to znači da bi u bližoj budućnosti mogla upoznati zanimljivu osobu. Osvojiće vas, ne samo fizičkim izgledom, nego i inteligencijom i harizmom. Nije isključeno da ćete se brzo zaljubiti.

Ako udata žena sanja da se udaje za baštovana to implicira da nešto zamera svom partneru, ali mu to još uvek nije priznala.

Sanjati da ženite baštovanku tj. vrtlarku
Ukoliko neoženjen muškarac sanja da ženi baštovanku to znači da će ga privući prijateljica. Reč je o ženi koju ranije niste doživljavali na emotivan način. Ako ovakav san sanja oženjen muškarac to implicira da nešto zamera svojoj partnerki, ali joj to još uvek nije rekao.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili razgovarali sa vrtlarom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vrtlara

Vrtlar je zanatlija koji uređuje bašte, parkove i vrtove.