Šta znači sanjati žalosnu vrbu?

Sanjati da vidite žalosnu vrbu
Ako u snu vidite žalosnu vrbu, to označava bolan gubitak. Može se desiti da će vas napustiti osoba koja vam je mnogo značila. Teško ćete se pomiriti sa tim, a jedini motiv da nastavite dalje biće činjenica da on/a ne bi voleo/la da budete u takvom stanju.

Sanjati da sečete žalosnu vrbu
Ukoliko u snu sečete žalosnu vrbu, to implicira da ćete od nekoga tražiti da se promeni. Verovatno vam se ne dopada stav bliske osobe koja se na sve žali i uvek joj pođe za rukom da sebi i drugima pokvari raspoloženje. Reći ćete mu/joj da, ako nastavi tako da se ponaša, više ne računa na vas.

Sanjati da sadite žalosnu vrbu
Kada u snu sadite žalosnu vrbu, to simbolizuje novi posao. Moguće je da ćete preći u drugu firmu ili započeti privatni biznis. Neće vam biti lako, ali prijaće vam promena sredine i trudićete se da ne ponavljate greške koje ste pravili na prethodnom radnom mestu.

Sanjati da zalivate žalosnu vrbu
Ako u snu zalivate žalosnu vrbu, to poručuje da je vaš trud uzaludan. Verovatno radite ili učite nešto što ne volite i što vas ne interesuje. Teško vam padaju i najjednostavnije stvari, ali nemate hrabrosti da sve napustite i posvetite se onome što vas ispunjava.

Sanjati da berete grane žalosne vrbe
Ukoliko u snu berete grane žalosne vrbe, to implicira da vam neko ne poklanja pažnju. Moguće je da se radi o osobi koja vam se sviđa, ali koja se neozbiljno ponaša. Ne shvatate da zaslužujete bolje, već se vraćate na staro iako unapred znate da ćete se razočarati.

Sanjati da ste ispod krošnje žalosne vrbe
Kada ste u snu ispod krošnje žalosne vrbe, to znači da će vas neko zaštititi. Verovatno ste u vezi/braku sa osobom koja brine o vama. Nikome ne dozvoljava ni da vas popreko pogleda zbog čega se sigurno osećate u njegovom društvu.

Sanjati da drugi seku žalosnu vrbu
Videti u snu kako neko seče žalosnu vrbu je znak da se odupirete promeni. Moguće je da porodica ili partner tj. partnerka žele da od vas naprave nešto što vi niste. Ne ispunjavate njihova očekivanja, ali vas to ni ne opterećuje. Volite sebe i ne želite nikome da se prilagođavate.

Sanjati da drugi sade žalosnu vrbu
San u kome vidite kako neko sadi žalosnu vrbu može da nagovesti lepe vesti vezane za člana porodice ili nekoga od prijatelja. Možda će neko do vaših voljenih ostvariti uspeh zbog koga ćete biti vrlo ponosni na njega tj. nju. Nije isključeno da ćete pripremiti druženje ili zabavu u čast njegovog tj. njenog uspeha.

Sanjati da drugi zalivaju žalosnu vrbu
Ukoliko ste sanjali da neko zaliva žalosnu vrbu to implicira da ćete pokušati da odgovorite blisku osobu od neke ideje ili plana zato što ćete je/ga smatrati lošim. Međutim, velike su šanse da vas neće poslušati i da će ovog puta morati da nauči na vlastitoj grešci.

Sanjati da drugi beru grane žalosne vrbe
Videti u snu kako neko bere grane žalosne vrbe ukazuje na to da bi trebalo da obratite pažnju na člana porodice ili partnera tj. partnerku. Zbog vlastitih obaveza i problema potpuno ste zanemarili vaš odnos. Ako tako nastavite s vremenom ćete ga/je izgubiti.

Sanjati da se penjete na žalosnu vrbu
Penjati se u snu na žalosnu vrbu simbolizuje ambiciju. Dobro je što se trudite da ostvarite svoje snove, međutim, ne morate na tom putu da „porušite baš sve mostove“. Zapitajte se sa kime ćete proslaviti uspeh kada ga jednog dana postignete ako oterate sve dobre ljude od sebe.

Sanjati da se drugi penju na žalosnu vrbu
Ako ste u snu videli kako se neko penje na žalosnu vrbu to implicira da bi trebalo da se čuvate sabotaže. Neko će vam „gurati klipove pod točkove“ kako bi ostvario/la svoje ciljeve ili interese. Pažljivo birajte prijatelje, a posebno kolege i poslovne saradnike. Niste naivni, ali vaš instinkt ponekad ume da „zakaže“.

Sanjati da silazite sa žalosne vrbe
Silaziti sa žalosne vrbe u snu ukazuje na to da smatrate da na poslu kojim se trenutno bavite više ne možete da napredujete. Potrebna vam je promena, pa ne bi bilo loše kada biste već sada počeli da tražite drugo radno mesto. Samo vas strah od promena može sprečiti da sebi obezbedite lepšu i kvalitetniju budućnost.

Sanjati da drugi silaze sa žalosne vrbe
Kada u snu vidite kako neko silazi sa žalosne vrbe to implicira da ćete saznati da je vaš poznanik tj. poznanica doživeo/la neki veći neuspeh. Možda su ga/je loše investicije dovele u bankrot ili je prekinuo/la dugogodišnju vezu tj. brak. Pomislićete kako ne biste želeli da budete u njegovoj tj. njenoj koži.

Sanjati da ste pali sa žalosne vrbe
Pasti sa žalosne vrbe u snu simbolizuje autodestrukciju. Vi svaku svoju ideju osudite na propast čak i pre nego što pokušate da je realizujete. Prestanite sami sebe da sabotirate. Napravite plan i držite ga se dok ne ostvarite ono što želite.

Sanjati da je neko drugi pao sa žalosne vrbe
Ukoliko ste u snu videli kako je neko pao sa žalosne vrbe to implicira da ćete pomagati prijatelju tj. prijateljici da se izvuče iz krize. Možda će doživeti finansijski ili emocionalni neuspeh, a vi ćete se truditi da ga/je što pre „iščupate“ iz zamke samo-sažaljevanja i destrukcije. Zajedničkim snagama ćete u tome uspeti.

Sanjati da ste skočili sa žalosne vrbe
Skočiti sa žalosne vrbe u snu znači da biste se u narednom periodu mogli upustiti u neki veći rizik. Moguće je da ćete uložiti novac u nešto za šta vam svi kažu da neće doneti dobitak. Međutim, vi ćete verovati u uspeh i nećete poslušati sugestije, savete i kritike kojima ćete svakodnevno biti „bombardovani“.

Sanjati da je neko drugi skočio sa žalosne vrbe
San u kome vidite kako je neko skočio sa žalosne vrbe ukazuje na to da biste uskoro mogli upoznati osobu koja će vas oduševiti pogledima na život. Za razliku od vas koji sve planirate, on tj. ona se trudi da bude spontan/a i zato mnogo više od vas uživa u svemu što mu/joj život nudi.

Sanjati da pravite ljuljašku na žalosnoj vrbi
Praviti ljuljašku na žalosnoj vrbi u snu znači da ste pod stresom. Trenutno prolazite kroz vrlo buran period vašeg života. Njegov kraj se ne nazire i zato ćete morati da budete hrabri, strpljivi i uporni kako biste dočekali trenutak u kome ćete moći da se opustite i da napravite pauzu.

Sanjati da se ljuljate na ljuljašci na žalosnoj vrbi
Ljuljati se na ljuljašci na žalosnoj vrbi ukazuje na to da je vreme da „stanete na loptu“. Iza vas je vrlo turbulentna faza života. Preživeli ste mnoge strahove, probleme i izazove i sada je trenutak da se odmorite. Neće svet propasti ukoliko vi dva dana ne budete radili ništa.

Sanjati da ležite u hladu žalosne vrbe
Ležati u hladu žalosne vrbe u snu znači da bi vam prijalo kada biste se mogli osamiti. Verovatno vam je trenutno tako nešto luksuz. Međutim, doći će trenutak kada ćete moći da se posvetite svojim mislima.

Sanjati da drugi leže u hladu žalosne vrbe
San u kome vidite kako neko leži u hladu žalosne vrbe ukazuje na to da morate da pazite kome zavidite. Moguće je da mislite da prijatelj tj. prijateljica ili neko od vaših poznanika živi savršen život. Međutim, kada biste videli ono što se krije iza zatvorenih vrata shvatili biste da ste pravi/a srećnik tj. srećnica.

Sanjati da vodite ljubav ispod žalosne vrbe
Ako ste sanjali da vodite ljubav ispod žalosne vrbe to implicira da ste usamljeni. Osobe koje su dugo bez emotivnog partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku san je znak da je došlo vreme za iskren razgovor sa voljenom osobom.

Sanjati da fotografišete žalosnu vrbu
Fotografisati žalosnu vrbu u snu ukazuje na to da ste vrlo kreativna osoba, ali da svoj potencijal ne iskorištavate u dovoljnoj meri. To što vaš trenutni posao ne zahteva maštovitost i inovativnost, ne mora da znači da treba da „ugušite“ talenat koji posedujete.

Sanjati da slikate žalosnu vrbu
Ovakav san je znak da je vreme da se posvetite nekom hobiju. Imate previše slobodnog vremena i ne koristite ga na pravi način. Ne zavaravajte se da je gledanje televizije i filmova konstruktivno provedeno vreme. Možda jeste lepo, ali vam ne donosi nikakvu korist.

Sanjati da gledate fotografiju ili sliku žalosne vrbe
Gledati fotografiju ili sliku žalosne vrbe u snu znači da imate problem da se solidarišete sa ljudima u nevolji. Vi mislite da je svako tvorac svoje sudbine i da je nesreća ili beda stvar izbora, a ne nešto na šta se ne može uticati.

Sanjati žalosnu vrbu prekrivenu snegom
Žalosna vrba prekrivena snegom u snu je dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju pozitivne promene nakon vrlo stresnog perioda. Budite još malo strpljivi jer bolje vreme dolazi.

Sanjati da se žalosna vrba nadvila nad vodom
Ako ste u snu videli kako se žalosna vrba nadvila nad vodom to najavljuje velike izazove i iskušenja.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, sekli, sadili ili zalivali žalosnu vrbu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija žalosne vrbe

Žalosna vrba je vrsta drveća iz porodice Salicaceae.