Šta znači sanjati zapušač (čep)?

Sanjati da vidite zapušač u snu 
Ako u snu vidite zapušač, to znači da ćete dobiti poklon. Verovatno će bliska osoba saznati šta vam je potrebno pa će se potruditi da vas iznenadi. To može biti sitnica, ali značiće vam što neko misli na vas i čini sve da vas usreći.

Sanjati da vadite čep iz flaše
Ukoliko u snu vadite zapušač iz flaše, to označava prijatan susret. Moguće je da ćete videti osobu prema kojoj nikada niste bili ravnodušni. Emocije će vam proraditi i želećete da nadoknadite sve što ste propustili. Zaključićete da je ovo idealan trenutak i da ste spremni da se upustite u novu vezu.

Sanjati da stavljate zapušač u flašu
Kada u snu vraćate zapušač u flašu, to poručuje da ćete nešto okončati. To može biti poslovna saradnja, veza, brak, prijateljstvo, itd. Smatraćete da se druga strana nedovoljno trudi, a da ste vi učinili sve što je bilo u vašoj moći. Savest će vam biti čista pa nećete obraćati pažnju na one koji će hteti da vam nametnu osećaj krivice.

Sanjati da vidite zapušač pored flaše
Ako u snu vidite zapušač pored flaše, to implicira da ćete nekoga uvrediti. Verovatno se radi o bliskoj osobi koja će se naći u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Bićete jako nervozni i nećete voditi računa o tome šta pričate pa će dotični/a biti jako uvređen/a.

Sanjati da čujete zvuk izvađenog zapušača
Ukoliko u snu čujete zvuk izvađenog zapušača, to znači da ćete se upustiti u neobaveznu ljubavnu vezu. Moguće je da ćete na samom početku definisati vaš odnos pa ništa nećete očekivati od ljubavnika/ljubavnice, niti on/a od vas. Viđaćete se dok vam to odgovara, a zatim će svako krenuti svojim putem.

Sanjati da vas je zapušač pogodio
Kada vas u snu zapušač pogodi, to implicira da će vas neko spustiti na zemlju. Verovatno ćete biti nerealni i mislićete da preko noći možete da napredujete i da postanete stručnjak u poslu kojim se bavite. Osoba koja ima više iskustva će biti surovo iskrena i srušiće vam iluzije na kojima ste zasnivali vaš uspeh.

Sanjati da skupljate zapušače
Ako u snu skupljate zapušače, to ukazuje da čuvate životnu sredinu. Vaš moto je „budi promena koju želiš da vidiš u svetu“ pa svojim primerom drugima pokazujete kako bi trebali da se ponašaju. Nikada ne bacate đubre van kante, reciklirate, kad god možete idete peške ili bicikom, itd.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, vadili ili skupljali zapušače, to je sigurno ostavilo utisak.

Sanjati da ne možete da skinete zapušač sa boce
Ukoliko ste sanjali da ne možete da skinete zapušač sa boce to implicira da vam je potreban kreativniji pristup kako biste rešili problem koji vas trenutno muči. Možda ne bi bilo loše kada biste promenili pogled na stvari. Ne libite se da o tome razgovarate sa ljudima kojima verujete. Moguće je da će vam neko ponuditi dobro rešenje.

Sanjati da ne možete da pronađete zapušač za bocu
Kada sanjate da ne možete da pronađete zapušač za bocu to znači da ćete zavisiti od nekoga tj. nečega. Moguće je da vaša finansijska situacija trenutno nije povoljna i da morate da se oslonite na članove porodice ili partnera tj. partnerku. Druga mogućnost jeste da ćete neki zadatak na poslu moći da završite samo uz pomoć drugih kolega.

Sanjati da ne možete da zavrnete bocu zapušačem
Ovakav san ukazuje na to da bi trebalo da se čuvate tračeva. Pazite kome se poveravate, jer bi neko mogao da zloupotrebi vaše poverenje. O svojim tajnama, strahovima i planovima pričajte samo sa ljudima koji vas do sada nikada nisu izdali.

Sanjati da vam je zapušač upao u bocu
Ako ste sanjali da vam je plutani čep upao u bocu sa, na primer, vinom to implicira da bi se vaš odnos sa nekim mogao pokvariti zbog tajni ili laži. Nemojte da krijete istinu od voljene osobe, jer će ona sigurno doći do njega tj. nje. Najbolje bi bilo kada bi je čuo/la direktno od vas, a ne od drugih.

Sanjati da kupujete zapušače
Kupovati zapušače u snu ukazuje na to da želite da sebi osigurate svetlu budućnost. Ovo se posebno odnosi na vaš finansijski, tj. materijalni status. Verovatno ste već sada počeli da štedite kako se ne biste našli u nezavidnom položaju ukoliko se vaši prihodi smanje. To je vrlo dobra odluka, međutim, nemojte da se zbog budućnosti odreknete baš svega u čemu uživate.

Sanjati da prodajete zapušače (čepove)
Prodavati zapušače u snu znači da neko od vas zavisi. Moguće je da su to članovi porodice ili partner tj. partnerka. Druga mogućnost jeste da ste preuzeli nezahvalan zadatak na poslu od čijeg uspeha ne zavisi samo vaša sudbina, nego i sudbina drugih ljudi, tj. vaših radnih kolega, pa čak i celog preduzeća.

Sanjati da kradete zapušače (čepove)
Krasti čepove u snu ukazuje na to da biste se mogli uvući u bespotreban rizik. Verovatno će vam neko obećati veliku zaradu, ali posao koji budete trebali da uradite neće biti u skladu sa zakonom. Razmislite još jednom da li vam se isplati da rizikujete vlastitu slobodu kako biste finansijski profitirali.

Sanjati da ste bacili zapušač
Baciti zapušač tj. čep u snu znači da ćete doneti nepromišljenu odluku ili povući nagli potez. Moguće je da ćete se suočiti sa situacijom koja će vas zbuniti. Umesto da dobro razmislite o svemu i donesete mudru odluku, vi ćete tu stvar „prelomiti preko kolena“. Negativne tj. štetne posledice osetićete tek kasnije.

Sanjati da drugi bacaju zapušač
Ako ste u snu videli kako je neko bacio zapušač to implicira da ste zabrinuti za blisku osobu. Verovatno neko od članova porodice ili bliskih prijatelja u poslednje vreme vuče kockarske poteze. To vas podseća na autodestrukciju, ali, na žalost, ne pokazuje nameru da posluša vaše sugestije ili savete. Možda ćete ovog puta morati da mu/joj dozvolite da nauči na svojoj grešci.

Sanjati da nekoga gađate zapušačem
Gađati nekoga zapušačem u snu ukazuje na to da bi trebalo osobi koja vam se dopada da to i priznate. Moguće je da gajite izvesne osećaje prema nekome, ali se plašite da mu/joj to pokažete. Verovatno je problem manjak samopouzdanja, zbog koga ste i do sada bivali neuspešni kada su emotivni odnosi u pitanju. Poradite na tome i uradite ono što je trebalo davno da učinite.

Sanjati da vas neko gađa zapušačem
Ukoliko ste sanjali da vas neko gađa zapušačem to implicira da imate tajnog obožavaoca. U vašem okruženju postoji osoba kojoj se sviđate, ali vam to još uvek nije priznao/la. Verovatno ste i sami uočili neke znakove, međutim, odlučili ste da ih ignorišete. Ukoliko obratite pažnju brzo ćete shvatiti o kome tj. o čemu se radi. Na vama je da odlučite da li ćete i šta preduzeti po tom pitanju.

Sanjati da ste progutali zapušač
Kada sanjate da ste progutali zapušač to znači da ne bi trebalo da ulazite u konflikte, jer ste u poslednje vreme vrlo osetljivi. Pogotovo je važno da se ne svađate sa tvrdoglavim ljudima, zato što bi takve situacije mogle lako da eskaliraju i da na kraju vi ispadnete agresivna osoba i neko sa kime nije moguće ostvariti normalnu komunikaciju.

Sanjati da je neko drugi progutao zapušač
San u kome vidite kako je neko progutao zapušač ukazuje na to da biste u bližoj budućnosti mogli imati priliku da neko vreme provedete sa ćutljivom osobom. Vama su neprijatne situacije u kojima je komunikacija tako skromna, pa ćete pokušavati da uspostavite razgovor. Kada uočite da on tj. ona nije raspoložen za tako nešto i sami ćete zaćutati.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga kakav ste zapušač tj. čep videli.

Sanjati plastični zapušač
Videti plastični zapušač u snu to implicira da će vas neko iznenaditi. Moguće je da će vas partner tj. partnerka pozvati na romantičnu večeru ili izlet. Druga mogućnost jeste da će vam prijatelj tj. prijateljica pokloniti nešto o čemu dugo maštate, a niste imali priliku da to sami sebi obezbedite. Jedna od mogućnosti jeste i povišica na radnom mestu kojoj se niste nadali.

Sanjati zapušač od plute
San u kome vidite zapušač od plute ukazuje na to da će neko pokazati veliko poštovanje prema vama. Verovatno sa tom osobom niste imali mnogo prilike da razgovarate, ali ste određenim gestovima zaslužili njegovo tj. njeno divljenje. Prijaće vam komplimenti, mada, niste osoba koju to motiviše da budete ono što želite.

Sanjati metalni zapušač
Ukoliko ste u snu videli metalni zapušač to simbolizuje čvrste odluke koje biste u budućnosti mogli doneti. Ako je zapušač iz vašeg sna bio star ili rđav to implicira da u sprovođenju svojih ideje na treba da se obazirete na kritike i komentare ljudi koji vam zavide.

Sanjati zapušač tj. čep za kadu
Ako ste u snu videli zapušač za kadu ili lavabo to implicira da je vreme da povedete više računa o svom mentalnom zdravlju. To što jedete zdravu hranu i trudite se da vodite računa o svom telu, nije dovoljno da biste bili srećni. Morate da radite i na duhovnoj, tj. psihološkoj dimenziji svoje ličnosti.

Definicija zapušača tj čepa

Zapušač ili češ je predmet koji služi za zatvaranje prostora da bi se sprečio kontakt sadržaja tog prostora sa materijom van njega.