Žbun – šta znači sanjati žbunje?

Sanjati da vidite žbunje
Ako u snu vidite žbunje, to upozorava da ćete biti prevareni. Može se desiti da ćete nekome pozajmiti novac nakon čega će se ta osoba pretvarati da vas ne poznaje. Pokušaćete da stupite u kontakt sa njim/njom, ali odbijaće vam pozive i izbegavaće da se sretne sa vama.

Sanjati zeleno žbunje
Ukoliko u snu vidite zeleno žbunje, to simbolizuje sreću u ljubavi. Moguće je da ćete voljenoj osobi pružati bezuslovnu podršku, a on/a će vam uzvratiti istom merom. Mnogo će vam značiti saznanje da na njega/nju uvek možete da se oslonite, kao i sigurnost da ste napravili pravi izbor.

Sanjati da se krijete u žbunju
Kada se u snu krijete u žbunju, to implicira da ćete se postideti. Verovatno ćete u besu reći stvari koje ne mislite. Želećete da se izvinite onima koje ste povredili, ali plašićete se da ne žele da vas vide i da razgovaraju sa vama. Biće vam neprijatno u njihovom društvu pa ćete ih izbegavati.

Sanjati da se neko krije u žbunju
Ako se u snu neko krije u žbunju, to znači da dotični/a nije iskren/a prema vama. Moguće je da će vam poslovni ili ljubavni partner reći samo ono što želite da čujete, a kada dobije ono što želi, saznaćete pravu istinu. U početku ćete biti kivni, ali shvatićete da je bolje da ga/je više ne vidite i da ne gubite vreme na njega/nju.

Sanjati da sečete žbunje
Ukoliko u snu sečete žbunje, to ukazuje da ćete okrenuti novi list. Verovatno ćete preispitati neke prioritete i posvetićete se onome što smatrate korisnijim. Otvoriće vam se novi horizonti pa ćete mnogo bolje razumeti sebe i ljude koji vas okružuju.

Sanjati da sadite žbunje
Kada u snu sadite žbunje, to poručuje da ste nesigurni. Moguće je da nešto nameravate da uradite, ali se plašite da ćete pogrešiti. Stalno razmišljate o posledicama tog postupka i tražite izgovore da odustanete. Budite iskreni prema sebi i donesite odluku iza koje ćete čvrsto stati.

Sanjati da drugi seku žbunje
San u kome vidite kako neko seče žbunje znači da ćete podržati blisku osobu u nekoj ideji, nameri ili projektu. Možda će član porodice, partner tj. partnerka ili neko od vaših prijatelja doneti važnu odluku, a vi ćete mu/joj pomoći da svoje zamisli sprovede u delo. Dobri rezultati neće izostati ukoliko bude bio/la uporan/a i strpljiv/a.

Sanjati da drugi sade žbunje
Videti u snu kako neko sadi žbunje ukazuje na to da sumnjate u voljenu osobu. Moguće je da se partner tj. partnerka ili neko od bliskih ljudi u poslednje vreme ponaša čudno. Pokušavate obilaznim putem da saznate o čemu se radi, ali to ne donosi rezultate. Trebalo bi da budete mnogo konkretniji i direktniji.

Sanjati da uređujete žbunje
Uređivati žbunje u snu znači da ćete biti odlučni u sprovođenju neke ideje u delo. Nećete dozvoliti da vas izazovi i prepreke pokolebaju, nego će vas to terati da budete još istrajniji. Inat je često vaš pokretač, a tako će biti i ovog puta. Potrudićete se da i sebi i drugima dokažete da možete da ostvarite svoj cilj.

Sanjati da drugi uređuju žbunje
Ako ste u snu videli kako neko uređuje žbunje to implicira da bi trebalo da pazite kome se poveravate. Moguće je da je neko nedavno postao deo vašeg života i da mu/joj rado pričate svoje tajne, strahove i planove. Međutim, još uvek ne možete da budete sasvim sigurni da možete da mu/joj verujete. Ukoliko ne želite da vas iskoristi kako bi ostvario/la neke svoje ciljeve, nemojte toliko da mu/joj se poveravate.

Sanjati da zalivate žbunje
Ovakav san ukazuje na bespotrebno trošenje vremena i energije. Bavite se nečim što vam ne donosi nikakvo zadovoljstvo ni korist. Ako ostanete u tom „začaranom krugu“ u nekom momentu ćete shvatiti da ste postali nezadovoljna i frustrirana osoba. Morate da prepoznate trenutak kada treba da se okrenete konstruktivnijim stvarima u svom životu.

Sanjati da drugi zalivaju žbunje
San u kome vidite kako neko zaliva žbunje znači da ne bi trebalo da komentarišete tuđe postupke ukoliko niste upoznati sa situacijom u kojoj se ta osoba nalazi. Najlakše je reći „ja to nikad ne bih uradio/la“, a pri tome ne znati na šta nas sve život može naterati.

Sanjati da palite žbunje
Paliti žbunje u snu ukazuje na to da ne bi trebalo da neke probleme „gurate pod tepih“, jer će se s vremenom iskomplikovati, pa nećete moći da ih rešite. Ne možete se pouzdati u to da će drugi time da se pozabave. Vi ste ta osoba koja će morati da se uhvati u koštac sa time, tj. da tu stvar dovede do kraja.

Sanjati da drugi pale žbunje
Ukoliko ste u snu videli kako neko pali žbunje to implicira da se plašite da član porodice ili partner tj. partnerka nema nameru da se posveti rešavanju nekog zajedničkog problema. Pokušali ste da mu/joj izađete u susret i da pokažete razumevanje i spremnost na kompromis, ali isto to ne dolazi sa druge strane.

Sanjati da vršite nuždu u žbunju
Kada sanjate da vršite nuždu u žbunju to znači da još uvek nije došlo vreme da svoju ideju sprovedete u delo. Moguće je da intenzivno o tome razmišljate i da ste spremni da uložite i novac i energiju u to. Međutim, trebalo bi da sačekate povoljniji trenutak ili da barem smanjite obim investicije kako se ne biste našli u problemu ukoliko doživite neuspeh.

Sanjati da drugi vrše nuždu u žbunju
Ako ste u snu videli kako neko vrši nuždu u žbunju to implicira da imate nameru da preko tuđih leđa ostvarite neki cilj. Ne želite mnogo da se mučite oko toga, nego ćete sačekati da drugi odrade većinu posla, a vi ćete na kraju preuzeti zasluge. Razmislite još jednom o tome, jer vaš plan ima mnogo „rupa“ zbog kojih mu preti neuspeh.

Sanjati da ste nešto sakrili u žbunju
Sakriti nešto u žbunju u snu znači da će neko vašu odluku ili potez okarakterisati kao sebičnu. Moguće je da će vas član porodice ili partner tj. partnerka optužiti za egoizam, samo zbog toga što ste ostvarili neku dugogodišnju želju. Neće pokazati razumevanje za to, ali ćete morati da se potrudite da ta situacije ne pogorša vaše odnose.

Sanjati da ste nešto izgubili u žbunju
Ukoliko ste sanjali da ste nešto izgubili u žbunju to implicira da patite od manjka koncentracije. U narednom periodu ne bi trebalo da donosite neke radikalne odluke, jer vam procena neće biti dobra. Budite pažljivi prilikom potpisivanja ugovora, a posebno vodite računa o ponašanju u saobraćaju.

Sanjati da ste pronašli nešto u žbunju
Kada sanjate da ste nešto pronašli u žbunju to znači da će vam se posrećiti. Možda se nećete najbolje spremiti za ispit, ali ćete ga položiti. Druga mogućnost jeste da nećete biti najbolji kandidat za neki posao, međutim, uspećete da prođete u naredni krug tog konkursa. Niste navikli da vam se „božica Fortuna osmehuje“, međutim, ovog puta će vas lepo počastiti.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga kakvo ste žbunje u snu videli.

Sanjati ocvetalo žbunje
Ocvetalo žbunje u snovima ukazuje na to da ste previše negativni i pesimistični. Imate mnogo razloga da budete zadovoljni svojim životom, a vi samo mislite o onome što je loše. Dobro je što se trudite da rešavate probleme i da menjate ono što vam se ne dopada, međutim, ponekad bi trebalo i da uživate u onome što imate.

Sanjati žbunje sa plodovima
Ako ste u snu videli žbunje sa sitnim plodovima crvene, žute ili neke druge boje to implicira da bi trebalo da date šansu nekome ko pokušava da postane deo vašeg života. Urođeni skepticizam ili neki duboko ukorenjeni kompleksi vas sprečavaju da steknete nova iskustva i da svoj život obogatite interesantnim ljudima.

Sanjati suvo žbunje (žbunje u jesen)
Ukoliko ste u snu videli suvo žbunje to može da bude znak da ćete shvatiti da ste zakasnili s određenim promenama. Verovatno se dugo niste bavili nekim problemom, a sada više ne možete da uradite ništa kako biste ga rešili. Neka vam to posluži kao lekcija kako se u budućnosti ne smete ponašati.

Sanjati žbunje prekriveno injem
Žbunje prekriveno injem ili mrazom u snu ukazuje na to da bi trebalo da sagledate širu sliku situacije u kojoj ste se našli. Nije vreme za paničarenje i nepromišljene odluke. Ukoliko sami ne možete da dođete do rešenja obratite se za savet osobi kojoj verujete.

Sanjati žbunje prekriveno snegom
Žbunje prekriveno snegom u snu znači da ćete sporo napredovati. Moguće je da ulažete mnogo vremena i energije u nešto, a da rezultati nisu onakvi kakve očekujete. Ako verujete u svoju ideju i ukoliko volite to što radite nemojte da odustanete. Ostvarićete svoj cilj samo ukoliko budete strpljivi i uporni.

Sanjati put obrastao žbunjem
San u kome vidite put obrastao žbunjem ukazuje na to da bi trebalo da se čuvate manipulacije. Neko će pokušati da vas nagovori da uradite nešto što mu/joj ide u prilog, ali na vašu štetu. Potrudite se da prepoznate o kome tj. o čemu se radi i da sprečite negativan epilog.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, sekli ili sadili žbunje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija žbunja

Žbunje je životna forma drvenastih biljaka.