Šta znači sanjati žutu boju?

Sanjati da vidite žutu boju
Ako u snu vidite žutu boju, to označava ljubomoru. Može se desiti da ćete partneru/partnerki napraviti scenu zbog koje će se naljutiti na vas. Nećete paziti na svoje ponašanje i pokazaćete neke osobine koje će ga/je neprijatno iznenaditi.

Sanjati da nešto farbate u žuto
Ukoliko u snu farbate nešto u žuto, to ukazuje da vam predstoje bolji dani. Moguće je da ćete okrenuti brigu na veselje i da se više nećete opterećivati problemima. Trudićete se da pozitivno razmišljate i da budete okruženi ljudima koji vam popravljaju raspoloženje.

Intensive Color Yellow Contrast Black Silhouette

Sanjati žut automobil
Kada u snu vidite žut automobil, to upozorava da budete oprezni u saobraćaju. Verovatno ne poštujete propise i prelazite ulicu van pešačkog prelaza, pričate telefonom dok vozite, i sl. Trebali biste da se pripazite jer se može desiti da ćete zadobiti povredu ili novčano biti kažnjeni zbog nepažnje.

Sanjati žuto odelo
Ako u snu vidite žuto odelo, to implicira da će vas neko ismevati. Moguće je da se radi o osobi koja će hteti da bude u centru pažnje. Neće vam se dopasti njegovi/njeni komentari pa ćete mu/joj odgovoriti istom merom.

Sanjati žutu kosu
Ukoliko u snu vidite žutu kosu, to znači da ćete se iznervirati. Može se desiti da nećete biti zadovoljni uslugom i da ćete potražiti novog frizera/šminkera/krojača, itd. Povisićete kriterijume jer ćete hteti da za vaš novac dobijete najbolje.

Sanjati žutu kožu
Kada u snu vidite žutu kožu, to savetuje da vodite računa o zdravlju. Verovatno ste stalno u žurbi i ne stižete da se naspavate, da vežbate, imate više obroka, i sl. Često ste pod stresom što loše utiče na vaš imuni sistem.

Sanjati žutu zmiju
Žuta zmija u snovima simbolizuje ljubomoru i zavist. Moguće je da će neko pokušati da vam se približi i da stekne vaše poverenje kako bi vas u nekom momentu iskoristio ili vam naneo neku štetu. Zato pažljivo birajte kome pričate o svojim planovima, strahovima, idejama i željama.

Sanjati žutu pticu
Ako ste u snu videli žutu pticu to implicira da će vam neki odgađaj ili određena osoba popraviti raspoloženje. Možda ćete imati priliku da se družite sa pozitivnim ljudima ili sa decom, što će se dobro odraziti i na vaše mentalno stanje. Pokušajte što češće da mislite o onome što je u vašem životu dobro i lepo, pa ćete ređe zapadati u krize.

Sanjati žutog leptira
Ukoliko ste u snu videli žutog leptira to je znak da ne bi trebalo da odstupate od plana koji ste sami osmislili i koji treba da vas dovede do željenog cilja. Ako budete strpljivi i uporni ubrzo ćete videti prve pozitivne rezultate, međutim, ukoliko odustanete pre kraja sigurno ćete se u nekom momentu pokajati.

Sanjati žutu ribu
Kada u snu vidite žutu ribu to implicira da će vas neko kritikovati. Moguće je da ćete doneti nepromišljenu odluku ili povući neki rizičan potez. Druga mogućnost jeste da će vam bliski ljudi iz najbolje namere sugerisati da odustanete od nečega što, po njihovom sudu, neće doneti dobre rezultate. Nemojte da budete sujetni, nego objektivno razmislite o tome ko je u pravu.

Sanjati žutu mačku
Žuta mačka u snovima simbolizuje ljubomoru koju ste primetili kod prijatelja tj. prijateljice. Verovatno ste ostvarili nešto o čemu on tj. ona mašta i umesto da bude srećan/a zbog vas, čini vam se da minimalizuje vaš uspeh. Nemojte da mu ga „nabijate na nos“, nego podstaknite blisku osobu da i on tj. ona postigne ono što želi.

Sanjati žutog psa
Ukoliko ste u snu videli žutog psa moguće je da ćete posumnjati u nečiju odanost. Moguće je da se neko od vaših prijatelja ili čak partner tj. partnerka u poslednje vreme ponaša neuobičajeno i da vam se čini kao da vam nešto krije. Ipak, nemojte da ga/je optužujete za neke loše stvari ukoliko nemate niti jedan dokaz da je to u šta sumnjate istina.

Sanjati žuto lišće
Ako ste u snu videli žuto lišće to znači da ćete završiti neki veliki posao ili rešiti problem koji vas dugo muči. Uložili ste mnogo vremena, energije i truda u to i uskoro bi se mogli pojaviti prvi pozitivni rezultati. Napokon ćete biti nagrađeni za to što ste dali celog tj. celu sebe za ono što želite.

Sanjati žuto cveće
Žuto cveće u snovima, takođe, simbolizuje ljubomoru. Nekome ste „trn u oku“ i nervira ga/je sve što je vezano za vas. Nemojte da se zavaravate da ćete ga/je svojim ponašanjem pridobiti i da će da promeni mišljenje o vama, jer se to sigurno neće dogoditi. Umesto toga, prestanite da se pitate „zašto vas ne voli“ i distancirajte se od njega tj. nje.

Sanjati žutu jabuku
Kada u snu vidite žutu jabuku to implicira da ćete u bližoj budućnosti ostvariti cilj koji ste sebi zacrtali. Moguće je da duže vreme na tome radite i da ste uložili mnogo truda i energije kako biste videli rezultate. Oni će vrlo brzo da dođu, u to nikako ne smete da sumnjate.

Sanjati žutu krušku
Ukoliko ste u snu videli žutu krušku to znači da ćete vrlo brzo izaći iz turbulentne faze u kojoj se trenutno nalazite. Verovatno vam se u poslednje vreme dogodilo mnogo toga. Suočili ste se sa brojnim izazovima i pretrpeli ogromne količine stresa. San je znak da će uskoro nastupiti mirniji i stabilniji period vašeg života, pa ćete moći da se odmorite i da odahnete.

Sanjati žutu dunju
Žuta dunja u snovima simbolizuje rastanak na javi. Moguće je da ćete prekinuti dugogodišnju emotivnu vezu ili okončati brak. Druga mogućnost jeste da ćete prijatelj tj. prijateljica odlučiti da se preseli u drugi grad ili državu. Premda ćete se radovati zbog njega tj. nje, bićete svesni da će vas ta fizička razdvojenost udaljiti jedno od drugoga i na drugim nivoima.

Sanjati žutu travu (seno)
San u kome vidite žutu, suvu travu ili seno simbolizuje težak rad. Moraćete da uložite mnogo vremena, energije i volje kako biste ostvarili ono što želite. Osim toga, ne smete da dozvolite da vas tuđe sumnje pokolebaju ukoliko vi verujete da radeći ono što volite možete u budućnosti lepo da profitirate.

Sanjati žuti kišobran
Ako ste u snu videli žuti kišobran to implicira da će neko zloupotrebiti vašu dobrotu. Verovatno će kolege s posla preterati u traženju usluga od vas, ne vodeći pri tome računa da li to što traže od vas utiče na vaše planove. Moguće je da ćete ih jednom odbiti, a reagovaće kao da im nikada do sada niste izašli u susret.

Sanjati žutu maramu
Kada u snu vidite ili nosite žutu maramu to znači da ćete privući pažnju osobe suprotnog pola, ne samo fizičkim izgledom, nego i određenim gestom. Počeće da se raspituje o vama, pa će saznavši da ste vrlo inteligentni, odlučiti da napravi prvi korak. Ukoliko ste slobodni, ne bi trebalo da odbijete poziv na sastanak.

Sanjati žutu zastavu
Žuta zastava u snovima simbolizuje pomirenje. Moguće je da u poslednje vreme niste u najboljim odnosima sa članom porodice, partnerom tj. partnerkom ili prijateljem tj. prijateljicom. Međutim, san je znak da ćete uspeti da pronađete zajednički jezik i da će se vaš odnos popraviti.

Sanjati žutu knjigu
Ukoliko ste u snu videli knjigu žutih korica to implicira da ste zbunjeni. Moguće je da ne uspevate da shvatite da li se dopadate osobi sa kojom biste želeli da budete u vezi. U nekim momentima vam se čini da pokazuje određene emocije prema vama, ali već sledećeg trenutka deluje potpuno nezainteresovano. Bez obzira na to koliko se trudili, nećete moći da rešite tu „zagonetku“.

Sanjati žutu olovku
Ako ste u snu videli žutu olovku to znači da ste prerano odustali od neke ideje. Dozvolili ste da tuđe kritike i komentari negativno utiču na vas, pa ste „digli ruke“ od svega. Razmislite još jednom o tome i zapitajte se da li vi verujete u uspeh onoga čemu ste posvećeni. Ako je odgovor potvrdan, krenite ponovo „u akciju“ i realizujte to do kraja.

Sanjati žutu kuću
Kada u snu vidite žutu kuću to simbolizuje dobre porodične odnose. Moguće je da se u bližoj prošlosti imali nekih nesuglasica i razmirica sa voljenim osobama, međutim, situacija se stabilizovala, pa sada uživate u trenucima koje provodite zajedno.

Sanjati žuto more
Ukoliko ste u snu videli more žute boje to može da najavi putovanje u skorijoj budućnosti. Možda ćete konačno skupiti vreme i novac te posetiti destinaciju o kojoj oduvek maštate. Druga mogućnost jeste da ćete otići na kraći izlet u drugi grad sa porodicom ili prijateljima, a nije isključeno ni da ćete posetiti rodbinu koju dugo niste videli jer ne žive u vašem mestu.

Sanjati da je sve oko vas žuto
Ako ste sanjali da je sve oko vas žuto to implicira da ne bi trebalo da zanemarujete simptome koje osećate ili, još gore, da dijagnozu i terapiju tražite u časopisima ili na internetu. Nemojte da odlažete posete lekaru, naročito ukoliko osećate nešto neobično. Najverovatnije stvar nije ozbiljna, ali ćete biti mnogo mirniji ukoliko vam to kaže stručna osoba.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli žutu boju, kola, odelo, itd., to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija žute boje

Žuta boja nastaje mešanjem crvene i zelene.