Televizor – sanjati ga i značenje sna

Snove sa motivom televizora ne možemo pronaći u drevnim sanovnicima, što znači da je njihovo tumačenje samo izvedeno iz interpretacije druge vrste pojmova i motiva u snovima. Tumačenje snova je uslovljeno ambijentom u kome su se odvijali, kao i detaljima koji su ih pratili.

Gledati ugašen televizor u snu

Ako ste u snu gledali ugašen televizor to implicira da ste pod stresom. Neki događaji su vas „izbacili iz koloseka“ i niste se baš najbolje snašli u tome. Potrebno vam je nekoliko dana potpunog mira kako biste shvatili šta treba da radite.

San u kome gledate crno-beli televizor

Ukoliko ste sanjali da gledate televizor bez boja to znači da bi „grehovi iz prošlosti“ uskoro mogli doći na naplatu.

Verovatno ste svesni toga i strahujete od mogućih posledica. Ako ništa drugo, ova situacija će vas ojačati i naterati da naučite neke vrlo važne lekcije.

Videti u snu televizor sa kristalno čistom slikom

Ovakav san ukazuje na to da ćete uskoro naći rešenje za problem koji vas duže vreme muči. Možda ste već bili izgubili nadu, međutim, budite sigurni da će vam postati jasno šta treba da radite.

Televizor sa zamrznutom slikom u snu

Ako je slika na televizoru koji ste u snu videli bila zamrznuta to, na žalost, nije dobar znak. U tom slučaju san vas upozorava da prestanete da živite u prošlosti.

Sanjati da bezuspešno pokušavate da upalite televizor

Kada u snu ne možete da upalite televizor to implicira da biste bili mnogo efikasniji kada biste fokus pažnje i interesovanja prebacili na ono što je zapravo važno.

Misli vam stalno lutaju, pa ste u stanju da sami sebe zbunite. Ako biste shvatili šta želite i potrudili se da napravite plan kako da to i dobijete, sve bi krenulo u pravom smeru.

Pokušavati da ugasite televizor u snu

Sanjati da ne možete da ugasite televizor može da bude znak da bezuspešno pokušavate da se odreknete nekih loših navika.

Savršeno vam je jasno da to loše utiče na vas, međutim, mislite da niste dovoljno hrabri i jaki da se sa time izborite. Možda vam samo nedostaje malo više volje.

Sanjati da vam je neko ugasio televizor

Ovakav san ukazuje na to da bi trebalo da poslušate savet koji ste nedavno dobili od bliske osobe. Moguće je da mislite da on tj. ona ne može da vas razume zato što se nikad nije našao/la u takvoj situaciji, međutim, njegovo tj. njeno životno iskustvo je neprocenjivo.

Uostalom, nema ni jednog razloga da sumnjate u njegovu tj. njenu dobru nameru.

San u kome se televizor sam pali i gasi

Videti u snu kako se televizor sam pali i gasi znači da ste paranoični. Počeli ste da verujete da se ceo kosmos urotio protiv vas, da ljudi žele da vam nanesu štetu, te da vam zbog toga ništa ne polazi za rukom.

Istina je mnogo jednostavnija i mnogo bolnija – niste ništa naučili iz grešaka koje ste pravili.

Sanjati da televizor sam od sebe menja kanale

Ako ste u snu videli kako televizor sam prebacuje kanale to implicira da ste pod nečijim snažnim uticajem.

Ukoliko malo bolje razmislite, shvatićete da u poslednje vreme niti jednu odluku niste doneli sami, nego su vam je drugi nametnuli. Zapitajte se da li želite da živite pod tuđim mentorstvom.

Sanjati da se ton na televizoru sam pojačava i smanjuje

Ovakvi snovi ukazuju na manjak samopouzdanja. To može da bude posledica kompleksa ili loših iskustava u prošlosti.

U svakom slučaju, ovo loše utiče na vas, vaš profesionalni i emotivni život. Što se pre rešite vlastitih nesigurnosti i što pre zavolite sebe, pre će se neke kockice složiti onako kako vama odgovara.

Videti pokvaren televizor u snu

San u kome vidite pokvaren televizor obično znači da u vašem okruženju postoji osoba koja vam zavidi na nečemu. Možda imate bolji posao, veća primanja ili lepši odnos sa partnerom tj. partnerkom.

U svakom slučaju, njemu tj. njoj ste trn u oku. Verovatno ste i sami to primetili, međutim, trudite se da ignorišete provokacije koje stalno dobijate zato što stižu od nekoga ko vam je drag.

Popravljati televizor u snu

Ukoliko ste u snu popravljali televizor to implicira da ste u fokusu interesovanja moćne i uticajne osobe.

Neko vas posmatra kako bi shvatio/la da li može da vam veruje dovoljno da vas angažuje u određenom poslu. Potrudite se da se pokažete u što boljem svetlu, jer će to biti dobro za vašu budućnost.

Sanjati da drugi popravljaju televizor

Kada u snu vidite kako neko popravlja televizor to je znak da se plašite konkurencije. Moguće je da ste sebi umislili da neko želi da vam otme radno mesto ili partnera. Razmislite još jednom o tome, jer postoji realna mogućnost da niste u pravu.

Kupovati televizor u snu

San u kome kupujete televizor može da ima više značenja. Ukoliko ste kupili nov, savremeno opremljen televizor moguće je da ste usamljeni.

Ako ste sanjali da kupujete stari ili polovan televizor to implicira da biste mogli obnoviti kontakt sa ljudima koji su vam nekad bili dragi, a koji su u međuvremenu skoro potpuno nestali iz vašeg života.

Sanjati da prodajete televizor

Prodavati televizor u snu ukazuje na to da biste zbog brzopletosti mogli zapasti u finansijsku krizu. Moguće je da ćete uložiti novac u nešto potpuno neisplativo.

U svakom slučaju, ne libite se da se o narednim velikim investicijama posavetujete sa nekim ko ima mnogo više iskustva od vas.

Dobiti televizor na poklon u snu

Ako ste sanjali da vam je neko poklonio televizor to može da bude znak da će vam se javiti osoba koju dugo niste videli.

Verovatno će vas pozvati na kafu, piće ili večeru. Nećete moći da se ne zapitate zašto vas se sada setio/la i o čemu bi to trebalo da razgovarate. Ukoliko se ne odazovete pozivu, nikad nećete dobiti odgovore na ta pitanja.

Sanjati da ste nekome poklonili televizor

Pokloniti televizor nekome u snu ukazuje na to da premalo pažnje posvećujete porodici i prijateljima.

Moguće je da ste posvećeni poslu ili partneru tj. partnerki, te da vam ne preostaje previše vremena za druženje s ostalima.

Druga mogućnost jeste da se bavite vlastitim problemima i da niste ni svesni kroz kakvu krizu prolazi osoba koja vam je draga.

Ukrasti televizor u snu

Kada sanjate da ste ukrali televizor iz prodavnice to implicira da ne treba da žurite sa nekim važnim odlukama. Dajte sebi vremena da dobro razmislite o mogućnostima koje su vam na raspolaganju.

Ako se u snu ukrali televizor iz nečijeg doma moguće je da ćete biti optuženi da širite tračeve.

Sanjati da vam je neko ukrao televizor

Ovakav san ukazuje na to da biste mogli pogrešno shvatiti nečije reči ili postupke. Moguće je da ćete ljubaznost doživeti kao flert ili savet kao kritiku, pa ćete burno reagovati.

Setite se ovog tumačenja ukoliko se nađete u situaciji koju biste mogli pogrešno protumačiti.

Namerno razbijati televizor u snu

Ako ste sanjali da u besu namerno lupate televizor to implicira da morate pod hitno da pronađete način da kanališete negativnu energiju koju osećate.

Nije u redu da frustraciju „lečite“ tako što se iskaljujete na ljudima koji vas okružuju. Ukoliko nastavite to da radite, neke od njih ćete zauvek izgubiti.

Videti u snu kako neko razbija televizor

San u kome vidite kako neko u besu lomi televizor ukazuje na to da ste očajni jer ne možete da pronađete način da nekome pomognete.

Svesni ste da bliska osoba prolazi kroz težak period i želite da učinite nešto za njega tj. nju. Međutim, morate da znate da ne možete pomoći osobi koja ne želi vašu pomoć.

Sanjati da ste bacili televizor u smeće

Baciti televizor u smeće u snu znači da ste odlučni da promenite neke životne navike. Moguće je da ste zapali u kolotečinu i da to traje izvesno vreme.

Na sreću, shvatili ste da to nije dobro za vas, pa ćete se potruditi da se to i promeni. Verovatno vam smeta što ste u tome sami, međutim, neka vas to ne opterećuje zato što vam za određene promene niko nije potreban.

Videti kako neko baca televizor u snu

Kada u snu vidite kako neko baca televizor to implicira da ćete pozavideti poznaniku tj. poznanici na nečemu. Možda je uspešniji/a u poslu ili ljubavi.

U svakom slučaju, ova negativna osećanja vam sigurno neće pomoći da i vi postignete ono što želite. Zato nemojte da kukate, nego „zasučite rukave“.

Baciti televizor kroz prozor u snu

Ako ste sanjali da ste bacili televizor kroz prozor to simbolizuje probleme u komunikaciji sa nekom osobom koja vam je jako važna. To može biti član porodice, partner tj. partnerka ili neko od prijatelja.

U svakom slučaju, trebaće mnogo razumevanja i spremnosti na kompromis da biste prevladali barijere među vama.

Sanjati da vas neko gađa televizorom

Ovakav san ukazuje na to da ste svesni da ste negde ili u nečemu pogrešili, ali da to ne želite drugima da priznate.

Ponašate se neodgovorno prema sebi i ljudima iz okruženja. Ako želite da vas shvataju ozbiljno, počnite tako i da se ponašate.

Gađati nekoga televizorom u snu

Ukoliko ste u snu nekoga gađali televizorom to simbolizuje frustraciju. Verovatno vam nešto ne polazi za rukom, pa ste ljuti i nezadovoljni.

Rešenje je u tome da se udaljite od toga na neko vreme. Možda će vam se ideja javiti kada najmanje budete očekivali.

Značenje može da bude i mnogo jednostavnije. Ako ste pred spavanje gledali televiziju to je ostavilo utisak na vas. San se ne tumači ako ste kupili ili tek planirate da kupite televizor.

Definicija televizora

Televizor je uređaj za prijem radiodifuznih analognih ili digitalnih signala televizijskih službi za zemaljski, kablovski i satelitski prenos, koje koristi za prikaz pokretnih slika na ekranu i proizvodnju zvuka na zvučnicima. Televizija je telekomunikacijski sistem za emitovanje i primanje pokretnih slika i zvuka sa velikih daljina.