Vodka – šta znači sanjati vodku?

Interpretacija snova sa motivom votke uslovljena je ambijentom u kome se san odvijao, kao i detaljima koji su ga pratili. Značenje ovakvih snova može da bude pozitivno i negativno.

Sanjati bocu votke

San u kome vidite bocu votke ukazuje na to da nećete uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Uložićete mnogo truda, vremena i energije u to, međutim, rezultati će izostati.

Ne smete da dozvolite da vas to pokoleba. Umesto da padate u očajanje, počnite da tražite drugi način da postignete ono što želite.

Videti u snu votku u čaši

Ako ste u snu videli čašu votke to implicira da ćete se pokajati zbog nekih svojih stavova ili odluka.

Moguće je da ćete pogrešno proceniti neku situaciju ili određenu osobu i da ćete kasno shvatiti da ste bili u krivu. Biće ovo velika životna lekcija za vas.

Sanjati napola ispijenu čašu votke

Ukoliko ste u snu videli napola ispijenu čašu votke to znači da ste skloni da neke probleme „gurate pod tepih“.

Verujete da će neko drugi da se pozabavi time ili da će se rešiti sami od sebe. To se neće dogoditi. Zato je važno da se što pre konsolidujete i krenete u akciju.

Šta znači kada sanjate da sami pijete votku?

Kada sanjate da sami pijete votku to implicira da je vreme da se rešite nekih loših navika. To što radite šteti vama ili ljudima oko vas.

Ma koliko vas neko voleo, ne može da ima razumevanje za tako autodestruktivno ponašanje. Razmislite o tome kakvu budućnost želite i možete li da je ostvarite ako nastavite da radite ovo što trenutno činite sami sebi.

Piti votku sa prijateljima u snu

Sanjati da pijete votku sa prijateljima ukazuje na to da biste uskoro mogli upoznati vrlo uticajnu osobu. On tj. ona vam može pomoći da rešite neki problem.

Zato ćete se potruditi da mu/joj se približite i steknete njegovo poverenje. Budite oprezni da ne biste ispali previše napadni i agresivni.

Sanjati da pijete votku sa nepoznatim ljudima

Ako ste u snu pili votku sa nepoznatim ljudima to implicira da bi trebalo da budete vrlo oprezni prilikom odabira poslovnih partnera.

Moguće je da će vam neko obećati brda i doline, a neće biti u stanju da to ispuni.

Vi ćete se namučiti, on tj. ona će profitirati i na kraju ćete shvatiti da ste izgubili dragoceno vreme i energiju na nešto potpuno neisplativo.

Piti votku sa Rusima u snu

Ukoliko ste sanjali da pijete votku sa Rusima to znači da bi vas na javi neko mogao nadmudriti. Verovatno igrate neku igru s određenom osobom i da je on tj. ona uvek korak ispred vas.

Ako želite da pobedite, moraćete da razmišljate dugoročnije, ali i da povučete neke vrlo rizične poteze.

Videti u snu da neko pije votku

San u kome vidite kako neko pije votku može da bude znak da ćete ispaštati zbog tuđih grešaka. Moguće je da ćete na nekom poslu raditi sa timom ljudi.

Oni će zabušavati, dok se vi budete trudili da svoje zadatke uradite na vreme. Na kraju ćete svi trpeti kritike zato što vaš zajednički posao nije dobro urađen.

Šta znači kada sanjate da ste eksirali čašu votke?

Kada sanjate da ste eksirali čašu votke to implicira da ste pod stresom. Verovatno vam se mnogo toga skupilo i teško vam je da se izborite sa svim izazovima.

Morate da pronađete način da se opustite kako taj pritisak koji osećate ne bi narušio vaše mentalno i fizičko zdravlje.

Videti u snu kako neko eksira čašu votke

San u kome vidite kako neko eksira čašu votke ukazuje na to da bi vas moglo iznenaditi ponašanje poznanika tj. poznanice, nekog od prijatelja ili kolega.

Zapitaćete se da li mu/joj se nešto dogodilo ili ga/je zapravo uopšte niste poznavali. Nije isključeno da će nakon toga vaši odnosi „zahladiti“.

Nuditi nekoga votkom u snu

Ako ste sanjali da nekoga nudite votkom to implicira da se trudite da na javi impresionirate simpatiju ili poslodavca ili potencijalnog poslovnog partnera tj. partnerku.

Nastojite da vidi sve vaše najbolje osobine. Međutim, nemojte da preterujete u tome zato što bi vaše ponašanje moglo da izazove kontra efekat.

Sanjati da vas neko nudi votkom?

Ukoliko ste sanjali da vas neko nudi votkom to znači da se nekome dopadate. Moguće je da ste i sami to primetili, međutim, odlučili ste da ignorišete te znakove. Ako ste i vi i on tj. ona slobodni, nema razloga da ne pokušate da ostvarite komunikaciju.

Terati u snu druge da piju votku

Sanjati da nekoga terate da pije votku ukazuje na to da se uporno trudite da bliskoj osobi nametnete svoje mišljenje ili stavove.

Ma koliko ga/je voleli, nemate prava da mu/joj se mešate u život. Savete delite samo onda kada ih neko od vas traži. U svakom drugom slučaju se to smatra „guranjem nosa u tuđe stvari“.

Sanjati da vas neko tera da pijete votku

Ovakav san ukazuje na dilemu. Moguće je da ste dobili šansu da napredujete u profesionalnom smislu, ali da se dvoumite da li da je prihvatite zbog privatnog života.

Razmislite dobro o tome što vam se nudi. Da li zapravo želite da se upustite u taj izazov. Ako je odgovor da, onda znate da treba da prihvatite ono što vam je trenutno na stolu.

Prosipati votku u snu

Ukoliko ste u snu videli kako neko prosipa votku to implicira da ćete na javi pretrpeti štetu. Možda će vam se pokvariti automobil ili neki kućanski uređaj, pa ćete morati da izdvojite određeni iznos za popravku ili zamenu.

Gubitak biste mogli doživeti i ukoliko novac uložite u nešto neisplativo.

Sanjati da drugi prosipaju votku

Kada u snu vidite kako neko prosipa votku to znači da bi vas prijatelj tj. prijateljica mogao/la pitati da mu/joj pozajmite novac.

Ukoliko budete u mogućnosti, nemojte da ga/je odbijete, zato što je reč o osobi koja vam se sigurno ne bi obratila da nije u nezgodnom položaju.

Praviti votku u snu

Sanjati da pravite votku ukazuje na to da biste se napokon mogli ohrabriti da neku svoju ideju sprovedete u delo.

Moguće je da dugo razmišljate o tome i da vas je samo strah od neuspeha sprečavao da krenete u akciju. Moraćete da preuzmete neki rizik, ako želite da se vaš san ostvari.

Videti u snu kako neko pravi votku

Ako ste u snu videli kako neko pravi votku  to implicira da ćete pozavideti poznaniku tj. poznanici na nekom uspehu. Možda on tj. ona ima bolji posao ili veća primanja.

S jedne strane vam je drago zbog njega tj. nje, a sa druge žalite što vi niste još uvek dobili priliku da postignete ono što želite.

Sanjati da kupujete votku

Kupovati votku u snu znači da bi trebalo da napokon dovedete svoj život u red. Stvari sada izgledaju prilično haotično.

Ako se ovako nastavi, male su šanse da će se neke kockice složiti onako kako vama odgovara.

Razmislite o tome šta želite i kako možete da to ostvarite. Napravite plan i počnite da radite na izgradnji bolje budućnosti.

Prodavati votku u snu

Sanjati da prodajete votku ukazuje na to da biste uskoro mogli dobiti priliku da unovčite sve svoje talente. Vrlo ste kreativna i snalažljiva osoba. Radite na sebi, ali imate i sreće.

Zato je pred vama blistava karijera, naročito ukoliko odlučite da se bavite privatnim biznisom.

Sanjati da ste dobili votku na poklon

Ukoliko vam je u snu neko poklonio votku to znači da treba da se čuvate slatkorečivih ljudi. Neko će pokušati da vas iskoristi kako bi ostvario/la svoje ciljeve.

Poklanjati drugome votku u snu

Sanjati da nekome poklanjate votku ukazuje na to da pokušavate manipulacijom da dobijete ono što želite.

Moguće je da će vam to „upaliti“ jednom, međutim, nemojte očekivati da ćete svaki put imati istu dozu sreće.

Sanjati da švercujete votku

Ako ste sanjali da švercujete votku to implicira da ne bi trebalo da se upuštate u rizične poslovne poduhvate. Verovatno vam je neko obećao dobru zaradu, ali vam je zbog toga „glava u torbi“.

S obzirom na to da se do sada niste susretali sa takvim situacijama, mogli biste izvući deblji kraj.

Krasti votku u snu

Sanjati da kradete votku ukazuje na to da razmišljate da realizujete tuđu ideju. Moguće je da vam je neko ispričao svoj plan ili misiju i da ste u tome videli svoju šansu. Ne zanima vas što će taj postupak narušiti odnose sa tom osobom.

Sanjati da vam je neko ukrao votku

Ovakav san najavljuje svađu u bliskoj budućnosti. Verovatno se sa nekim nećete složiti oko nečega.

Rasprava bi mogla da eskalira ukoliko niti jedno od vas dvoje ne bude moglo da kontroliše emocije.

Značenje može da bude uslovljeno i drugim detaljima.

Sanjati da pijete ukusnu votku

Kada sanjate da pijete ukusnu votku to implicira da bi trebalo s vremena na vreme da sami sebi date oduška. Previše ste disciplinovani, pa i strogi prema sebi. Morate da pronađete način da se opustite.

Piti lošu votku u snu

Sanjati da pijete lošu votku ukazuje na to da nešto neće ispuniti vaša očekivanja. To će vas razočarati, ali i naučiti da je izreka „uzdaj se u se i u svoje kljuse“ najveća životna istina.

Šta znači kada pijete votku neobičnog ukusa, mirisa ili boje?

Ako je votka iz vašeg sna bila neobične boje, mirisa ili ukusa to znači da će vas na javi nešto obradovati. Možda ćete čuti dobre vesti ili ćete dobiti ono o čemu ste dugo maštali.

Značenje može da bude i mnogo prostije. Ako ste nedavno pili votku ili ste videli kako je drugi piju to je ostavilo utisak na vas.

Definicija votke

Votka je žestoko alkoholno piće, najčešće bezbojno, nastalo destilacijom žitarica ili krompira. Naziv potiče od slovenske reči voda, kao deminutiv u ruskom jeziku.