Zvati ili dozivati nekoga u snu

Sanjati da nekoga dozivate
Ako ste sanjali da nekoga dozivate to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju bolest na javi. Moguće je da će vas prehlada, grip ili povreda „prikovati za postelju“, pa ćete morati da odložite neke obaveze i da prolongirate planove koje ste ranije napravili. Nemojte da sami skraćujete proces ozdravljenja jer bi vam se to moglo „obiti o glavu“.

Sanjati da vas neko doziva
Ukoliko ste sanjali da vas neko doziva to implicira da ste na javi zaboravili neku važnu obavezu. Možda ste nekome dali obećanje, a potpuno ste to „smetnuli s uma“. Verovatno ste pod stresom i suočavate se sa raznim izazovima, pa vam mozak ne radi kako treba. Pokušajte da se setite razgovora koje ste ranije vodili kako biste saznali o čemu se radi.

Sanjati da nekoga dozivate iz šume
Dozivati nekoga iz šume u snu znači da bi vaša šala mogla da pođe po zlu. Moguće je da ćete želeti da zabavite nekoga, ali će to krenuti u lošem smeru. Verovatno će se ta osoba naljutiti na vas, pa će trebati neko vreme da mu/joj dokažete da vam namera nije bila loša i da niste želeli da ga/je uvredite.

Sanjati da vas neko doziva iz šume
Kada sanjate da vas neko doziva iz šume to implicira da ste paranoični. Volite da verujete da se ceo svet okrenuo protiv vas i da zbog toga ne možete da napredujete. Istina je mnogo jednostavnija. Ako se potrudite da shvatite gde ste grešili i preuzmete odgovornost za te greške nešto ćete naučiti iz toga, pa vam se isto neće ponavljati i u narednom periodu.

Sanjati da nekoga dozivate iz susedne prostorije
Dozivati nekoga iz susedne prostorije znači da ste lenji. Moguće je da je to posledica umora, međutim, ukoliko traje duže vreme onda ćete morati da poradite na tome. Kukate kako vam se ništa značajno i uzbudljivo ne dešava i to će tako ostati ukoliko nastavite da svaki slobodan trenutak provodite uz televizor.

Sanjati da vas neko doziva iz susedne prostorije
San u kome vas neko doziva iz susedne prostorije ukazuje na to da osoba u koju polažete velike nade neće ispuniti vaša očekivanja. Možda je reč o partneru tj. partnerki ili nekoj drugoj bliskoj osobi za koju ste verovali da ume da iskoristi svoj potencijal kako bi svoj život učinio/la kvalitetnijim. Međutim, on tj. ona za sada ne pokazuje spremnost da se žrtvuje, nego evidentan manjak ambicije i entuzijazma.

Sanjati da nekoga zovete telefonom
Ako ste sanjali da nekoga zovete telefonom to znači da imate dilemu. Moguće je da ste saznali nešto što bi moglo da povredi blisku osobu, pa se dvoumite da li da mu/joj to kažete. Odgovor na to pitanje leži u vašem odgovoru da li biste želeli da saznate istinu, ma koliko bolna bila.

Sanjati da vas neko zove telefonom
Ukoliko ste sanjali da vas neko zove telefonom to implicira da strepite zbog nekog predstojećeg događaja. Možda čekate rezultate ispita, testa ili konkursa za posao. Druga mogućnost jeste da ste vi ili bliska osoba radili neke medicinske pretrage pa se plašite šta će lekar da vam kaže o vašem ili njegovom tj. njenom zdravstvenom stanju.

Tumačenje ovakvih snova može da zavisi i od toga koga tačno u snu dozivali, tj. ko vas je dozivao.

Sanjati da dozivate majku
Dozivati majku u snu  ukazuje na to da vam je potreban savet ili sugestija u vezi sa problemom koji vas trenutno muči. Ne libite se da sa bliskom osobom razgovarate o problemu. Možda će vam on tj. ona pomoći da shvatite šta treba da radite kako biste taj problem rešili.

Kada sanjate da dozivate pokojnu majku to ima vrlo prosto značenje – nedostaje vam njena podrška i zaštita.

Sanjati da vas majka doziva
Ako ste sanjali da vas majka doziva to implicira da nešto krije od vas kako bi vas zaštitila. Moguće je  da se odnosi na njeno zdravlje ili posao. Pokušajte da saznate o čemu se radi i da joj pomognete da izađe iz krize.

Ukoliko ste sanjali da vas pokojna majka doziva to znači da vam nedostaje.

Sanjati da dozivate oca
Dozivati oca u snu znači da ste preuzeli težak i odgovoran zadatak i plašite se da mu niste dorasli. Samo kada biste imali malo više samopouzdanja i vere u sebe, bili biste uspešniji u svemu čime se bavite.

Kada sanjate da dozivate pokojnog oca to implicira da vam nedostaje.

Sanjati da vas otac doziva
Ukoliko ste sanjali da vas otac doziva to je znak da treba da razmislite o odluci koju planirate da donesete ili koraku koji želite da napravite. Verovatno situacija u kojoj ste se našli zahteva dublju analizu, pa ne bi trebalo da tu stvar „lomite preko kolena“.

Ako ste sanjali da vas pokojni otac doziva to je znak da vam nedostaje.

Sanjati da dozivate brata ili sestru
Dozivati brata ili sestru u snu ukazuje na to da ste se našli na prekretnici i da ne znate kojim putem treba da krenete. Moguće je da imate šansu da potpuno promenite svoj život, ali se plašite mogućih negativnih posledica. Potražite savet osobe kojoj verujete.

Sanjati da vas brat ili sestra doziva
Kada sanjate da vas brat ili sestra doziva to implicira da ima problem o kome vi ne znate ništa jer ste potpuno fokusirani na sebe i svoje obaveze. Pozovite ga/je na kafu ili barem telefonom i pitajte ga/je kako je.

Sanjati da dozivate dete
Dozivati dete u snu ukazuje na to da ćete se baviti tuđim problemom. Moguće je da će se neko od vaših bližnjih naći u nevolji, pa ćete morati da uložite mnogo napora kako biste ga/je izvukli iz toga.

Sanjati da vas dete doziva
Ukoliko ste sanjali da vas dete doziva to implicira da je vašem životu potrebno više radosti. Verovatno se u poslednje vreme brinete oko mnogo stvari i od umerenog realiste ste postali pesimista. Morate nešto da menjate kako biste sačuvali svoje mentalno zdravlje.

Sanjati da dozivate partnera tj. partnerku
Dozivati partnera tj. partnerku u snu može da bude znak da sumnjate u njega tj. nju. Verovatno ste primetili da se u poslednje vreme ponaša čudno, te ste zaključili da nešto krije od vas. Nemojte ni za šta da ga/je optužujete, nego ga/je otvoreno pitajte o čemu se radi.

Sanjati da vas partner tj. partnerka doziva
Ako ste sanjali da vas partner tj. partnerka doziva to implicira da bi trebalo da mu/joj posvetite više pažnje. Počeli ste da ga/je „uzimate zdravo za gotovo“, a to bi vam se u nekom momentu moglo „obiti o glavu“. Ukoliko vam je stalo do vašeg odnosa morate se više truditi da ga sačuvate.

Sanjati da dozivate prijatelja tj. prijateljicu
Dozivati prijatelja tj. prijateljicu u snu znači da će vam uskoro biti potrebna njegova tj. njena pomoć u vezi sa nekim poslom. Premda više volite da sami odrađujete svoje zadatke i obaveze, ovog puta ćete morati nekoga da zamolite za uslugu.

Sanjati da vas prijatelj tj. prijateljica doziva
Ovakav san ukazuje na to da ćete saznati nešto iznenađujuće vezano za njega tj. nju. Nećete to čuti od svog prijatelja tj. prijateljice nego od neke treće osobe. Zapitaćete se zašto nije imao/la poverenja u vas i zašto ste tako nešto saznali od drugih ljudi.

Sanjati da dozivate poznanika tj. poznanicu
Dozivati poznanika tj. poznanicu u snu znači da biste u bližoj budućnosti mogli upoznati osobu koja će vas oduševiti svojom harizmom, inteligencijom i odnosom prema drugim ljudima. Poželećete da što više vremena provedete zajedno, jer ćete biti sigurni da od njega tj. nje možete mnogo toga da naučite.

Sanjati da vas poznanik tj. poznanica doziva
Ako ste sanjali da vas poznanik tj. poznanica doziva to implicira da ćete nepoznatoj osobi učiniti veliku uslugu. Vama to neće oduzeti ni mnogo vremena, niti energije, a njemu tj. njoj će značiti mnogo.

Sanjati da dozivate nepoznatu osobu
Kada u snu dozivate nepoznatu osobu to može da simbolizuje usamljenost. Osobe koje su dugo bez emotivnog partnera jako dobro poznaju taj osećaj. Međutim, ukoliko ste u vezi ili braku ne bi trebalo tako da se osećate. U tom slučaju san je znak da je došlo vreme za iskren razgovor sa voljenom osobom.

Sanjati da vas nepoznata osoba doziva
Ukoliko ste sanjali da vas nepoznata osoba doziva to znači da ne bi trebalo da se upuštate u rizične poslove, niti da se poveravate ljudima čije vam namere nisu sasvim jasne. Slušajte razum i instinkt, a ne samo srce tj. osećaje.

Sanjati da dozivate svog ljubimca
Dozivati ljubimca u snu ukazuje na to da bi vam neko drugi mogao napraviti problem u životu. Verovatno ćete vi ispaštati zbog tuđe greške, ali se nećete dugo ljutiti na njega tj. nju jer ćete biti svesni da mu/joj nije bila namera da vam izazove takve brige.

Sanjati da dozivate životinju
Ako ste sanjali da dozivate psa, mačku, konja ili neku drugu životinju to implicira da imate problem u komunikaciji sa bliskim ljudima ili kolegama u kolektivu. Teško vam je da artikulišete svoje ideje, pa vam drugi konstantno nameću vlastita rešenja.

Značenje može da bude i jednostavnije. Ako ste nekoga nedavno dozivali, to je ostavilo utisak na vas.