Zvezda – šta znači sanjati zvezde?

Puno zvezda sanjati
Ovo je odlično predskazanje velikog dobitka koji se vezuje za ostavštinu. Sanjati puno zvezda znači da ćete uskoro dobiti vest ili potvrdu o velikom nasledstvu. Ovo je dobro predskazanje za materijalno blagostanje kao i većina snova o zvezdama. Bilo da ste sanjali puno zvezda na nebu ili da ste među njima, nadajte se dobitku. Dobitak je putem nasleđivanja ili vrednog poklona od starije osobe.

Sanjati jednu zvezdu
Manje nego puno zvezda, ali ipak znači novčani dobitak. Sanjati jednu zvezdu može značiti i ne-novčani dobitak, ali većinom simbolizuje novac u realnom životu. Sanjati jednu zvezdu znači predvideti dobitak od starije ili nadređene osobe. Ovo može biti i bonus na poslu, ali i nagrada u školi, društvu za nešto što inače radite ili kako se ponašate. Obično nije povezano sa dobitkom od igara na sreću.

Oblici od zvezda u snu
Kao što se na nebu od zvezda oblikuju sazvežđa tako možete sanjati različite oblike od zvezda. Ovakvi snovi sugerišu seksualnu privlačnost prema nekoj osobi u narednih mesec dana. Oblici od zvezda su povezani sa osobom ili njenim karakterom. Možete imati snove u kojima kao da je od zvezdica nacrtana kuća, auto, pas, mačka. Svaki od oblika koji budete sanjali će vas podsetiti na nekoga i tu ćete osobu sresti, a iskre će frcati na sve strane.

Videti zvezdu da pada 
San o zvezdi padalici je san o iznenadnoj sreći na vašem životnom putu. Iako je ovakav san većinom vezan za novčane dobitke, to može biti značajan dobitak i u igrama na sreću, poklon od komšije, dalje familije, familije koja vam dolazi izdaleka, drugova iz detinjstva. To je simbol dobitka koji vam je u ovom trenutku u životu najpotrebniji. Retko, ali se može desiti da ovakvi snovi predvide susret sa osobom koja vas veoma privlači. Ovakav susret, za pamćenje, će doneti neke radosne promene u vašem životu čak i ako ne održite vezu sa tom osobom.

Sanjati kako padaju zvezde
Sanjati zvezde kao kiša da padaju, kiša od zvezda, ima značenje predstojećeg savladavanja napora i prepreka za završetak nekog posla. Iako snovi o zvezdama predviđaju dobitke, sanjati da zvezde padaju je san o vašoj rastresenosti ili usmeravanju pažnje na nebitne sitnice a zanemarivanje nečega većeg. To veće mogu biti rokovi za završetak zadataka u okviru većeg projekta. San vam je upozorenje da treba da se usmerite na prioritete i da ne skrećete sa zadatog pravca prema cilju.

Sanjati zvezdano nebo
Sanjati mirno, tamnoplavo noćno nebo puno zvezda je san koji vam donosi radost treći dan. To je dobitak lične sreće. Bićete voljeni, paženi, osećaćete se vredno, samopouzdano i ponosno. Ovakav san sanjati ima odrednicu i vremena i donosi sreću ne to jutro kada ustanete, ni sutra nego dan nakon toga. I to celi dan, do zalaska sunca. Iskoristite ovaj dan da započnete nove poslove, obavite vazne razgovore u kojima želite da zasenite druge svojom pojavom.

Zvezde pod oblacima u snu
Sanjati večernje ili noćno zvezdano nebo koje je oblačno znači da ćete doživeti tužan događaj. San nosi simboliku novčanog ili materijalnog gubitka ali to će biti u drugom planu. Pravi razlog tuge će biti povezani događaj, mesto, vreme ili osoba vezana za taj gubitak. Moguće je da je gubitak neke materijalne stvari na primer vezan za sećanje na neki lep događaj iz prošlosti sa dragom osobom koja više nije sa vama.

Olujno nebo sa zvezdama sanjati
Možda ste još uznemireni sanjajući ovakav san ali on donosi dobitak. Bar je to neka nagrada za preživljenu oluju u snovima. San u kome vidite olujno nebo koje ipak ima zvezde predviđa da ćete za sedam dana da imate dobitak od igara na sreću ali ne u vašem gradu. Dakako ovakvu sreću možete i propustiti ako ne prihvatite predviđeni ili predloženi put. Svakako probajte svoju sreću.

Držati zvezdu u snu
Ovakav san može da znači samo jedno a to je da će vam doći jedna bliska ženska osoba i doneti nešto čemu ćete se obradovati. Ova ženska osoba može biti sestra, majka, tetka, poslovna saradnica, neko kome verujete i ko vam je drag. Muškarcima ovde stoji jedno upozorenje, i to da ova ženska osoba koja je pomenuta najverovatnije bivša simpatija, bivša devojka ili nekadašnja drugarica sa kojom još uvek imate dobru komunikaciju. Ovo je samo upozorenje za one kojima bi iznenadne pojava bivše mogla narušiti trenutnu idilu u sadašnjoj vezi. Dobitak je svakako materijalne prirode pa odvažite da li je susret vredan toga.

Putovati među zvezdama
San o putovanju među zvezdama je san koji vidi vašu dalju budućnost. Ovaj san predviđa da ćete naučiti nešto novo. Ovo se ne odnosi na nešto jednostavno i što kratko traje kao „naučiti kako kupiti nešto na internetu“. San nam ukazuje na sam proces učenja, savladavanja nečega dugo i pri tome razvijati sebe u tom vremenu.

Ovo znanje koje usvojite će i vas podići u visine. San je predvideo da ćete doseći granice koje samo vi postavite. Ovakvo učenje je kao neka vrsta specijalizacije ili dugoročnog treninga za određene veštine. To je na primer učenje koje traje nekoliko meseci ili par godina. U toku učenja ćete se i sami menjati i to je ono što vam san govori.

Sanjati zvezdu kako se raspada
Među svim snovima o zvezdama, tu je i san o trošenju novca. Sanjati zvezdu koja se raspada, runi u komadiće, ili razlaže na milion delića je san koji jasno simboliše da ćete potrošiti novac. I to najverovatnije kako se to „narodski“ kaže: na gluposti. Potrošićete novac na stvari koje vam ne trebaju, na knjige koje ne čitate, na odeću koju ne nosite, na predstave koje vam se ni ne gledaju.

Ali snovi o zvezdama nose simboliku neprolaznog. Tako sanjana zvezda koja se razloži na milion delova postaje milion majušnih zvezda. San o zvezdi koja se raspada tako nosi predviđanje trošenja novca ali trošite ga da vam u tom trenu bude lepo i ne žalite. I onda svaki od tih majušnih delova zvezde može da ispuni svoje predviđanje i donese malu sreću ili dobitak.

Pojesti zvezdu u snu
Sanjati san da ste pojeli zvezdu je predviđanje nesuglasica sa nepoznatom osobom. Ova svađa će biti oko novca ili nečeg materijalnog gde će vaša reč biti poslednja. San nosi predviđanje neugodnog događaja gde će se iz vas izvući autoritet koji inače nije tako primetan. Na svetlost će izaći sve ono što štiti vaš posed i sve što imate materijalno. U takvoj situaciji možete videti sve svoje strahove ali i svoju borbenost na delu.

Biti zvezda u snu
Ponekad sanjamo da smo nešto drugo a ne ove osobe koje jesmo. Takav san je i kada sanjate da ste vi u stvari zvezda na nebu. Ovakvi snovi, posebno ako vam se desi da se ponavlja isti san nekoliko dana, znače da ćete u narednih mesec dana razrešiti neki dugogodišnji konflikt sa starijom muškom osobom. Ovaj dugogodišnji konflikt je vezan za prihvatanje vas takvih kakvi jeste. Zato ovaj san najčešće znači rešavanje konflikta sa ocem da vas prihvati kao odraslu, zrelu i samostalnu osobu.

Ta muška osoba može biti i mlađa ali u tom slučaju je to neko ko vam je nadređeni kao na primer šef na poslu. U tom slučaju sukob ne mora biti emocionalne nego materijalne prirode. Ako rešavate sukob to se odnosi i na vaš odnos, poslovanje, uspeh. Sukob sa ovom osobom će biti u potpunosti razrešen i bićete slobodni da krenete više na lestvici ili dalje po svom nahođenju.

Loviti zvezde u snu
Ovaj san ima značenje da ćete se čuti ili videti sa starim prijateljima i predviđanje budućnosti u vašim vezama ili bitnim odnosima sa najbližima. Ovo povezivanje sa starim poznanicima će vam doneti neku žalost, tugu za prošlim vremenima, mestima, ljudima koje ste nekada znali.

Ako sami lovite zvezde to je znak da skoro nećete naći na blisku osobu sa kojom možete da razmenite i najdublje osećaje. Nasuprot ovome, ako lovite zvezde sa nekim, bez obzira ko to bio, to je san koji iako nosi značenje tuge za starim vremenima predviđa i susret sa osobom koja vam može biti bliska kao ti stari drugari.

Sanjati zvezde da pevaju
Čak i dok sanjate san gde zvezde pevaju već vam se san može početi ostvarivati ako dobijete neku novu ideju. Jer ovaj san i nosi baš to: predznak nove ideje koja će vam doneti uspeh. Ako ste sanjali da vam zvezde pevaju ili ste čuli njihovu pesmu, obratite pažnju na sitnice oko sebe. Možda baš dobijete pravu ideju kako da olakšate život drugima a time i sebi. Ideje koje dobijete nakon ovakvog sna ne odbacujte. Dobro razmislite, analizirajte i potrudite se da ideja dođe do svetla dana jer je to ona prava ideja ili čak više njih koje vam mogu doneti dobitak i uspeh.

Nacrtane ili veštačke zvezde
Sanjati zvezde možemo kao prave zvezde na nebu ili kao veštačke zvezde za pozorišnu predstavu. Ove druge, kao i zvezde u dečijim sobama, nacrtane, nalepljene, ili da vise nose slično značenje: lažne zvezde. Značenje ovakvih snova gde su vam pažnju privukle ove veštačke zvezdice jeste da ćete u narednom periodu do šest meseci biti u nedoumici. Pred vama će biti izbor. Između zadovoljavanja sa malim dobitkom, možda skromnim poslom i životom ali gde možete da kontrolišete većinu događanja. I na drugoj strani ponuda da krenete u velike pobede koje nose rizik od velikih padova i nepredvidivih okolnosti. San vam ne sugeriše ni jednu stranu nego jednostavno govori da je izbor moguć i da su oba puta ostvariva.