Bela boja – šta znači sanjati nešto belo?

Sanjati belu boju ili belinu
Ako sanjate belu boju, to simbolizuje radost. Ove godine imaćete važna dešavanja koja će promeniti vaš život. Može se desiti da ćete se veriti, venčati ili zatrudneti. Za vas će to biti novo iskustvo koje će vas oplemeniti i učiniti još boljom osobom.

Sanjati beli glog
Sanjati beli glog ukazuje na bolja vremena. Posle nepovoljnog perioda konačno ćete moći da odahnete i malo se opustite. Vaši poslovi će krenuti uzlaznom putanjom i uspećete da vratite dugove koji su vas opterećivali. Partner će vam posvetiti više pažnje i bićete bliskiji nego ranije.

Sanjati beli luk
Kada u snu vidite beli luk, to je znak blagostanja. Vodićete računa o vašem psihičkom i fizičkom zdravlju i osećaćete se odlično. Za razliku od vaših vršnjaka koji stalno kukaju, vi ćete moći da istrčite maraton. Svi će vam davati manje godina nego što imate i pitaće vas kako uspevate da uvek budete nasmejani i raspoloženi. Bićete omiljeni u društvu i prijatelji će vas zvati na sve proslave.

Beliti nešto u snu
Sanjati da belite nešto upozorava na loše događaje. Moguće je da ste u svađi sa članom porodice koji je bolestan. Saznaćete da se radi o ozbiljnom problemu i pokušaćete da nađete načina da se pomirite i zaboravite na loše stvari koje ste jedno drugome učinili.

Sanjati belog konja
Ukoliko u snu vidite belog konja to znači da ćete bez mnogo truda postići nešto što ste naumili. Moguće je da ćete vrlo lako zavesti osobu koja vam se dopada, premda ste mislili da kod njega/nje nemate nikakve šanse. Sa druge strane, značenje se može odnositi i na to da ćete do novca doći bez mnogo rada ili da ćete neki problem rešiti bez muke. U svakom slučaju, beli konj u snu ima pozitivno značenje.

Sanjati belog miša
Beli miš u snu simbolizuje srećan brak ili vezu. Ukoliko ste neko vreme imali problema u vezi ili braku to znači da ćete ih uskoro rešiti i da će nastupiti jedan vrlo lep period. Sa druge strane, ako ste dugo sami mogli biste upoznati osobu koja će vam u svemu odgovarati. Neće vam trebati dugo vremena da se zaljubite i shvatićete da tako jaka osećanja niste osetili ceo svoj život.

Sanjati belu mačku
Kada u snu vidite belu mačku to znači da imate lošeg savetnika. Neko se tiho uvukao u vaš život predstavljajući se kao osoba koja vam je veoma slična. Neretko od njega/nje čujete samo pozitivne stvari o sebi. To vam laska, ali ćete se uskoro morati zapitati koliko su njegove/njene namere iskrene i dobre. Shvatićete da vam se desilo mnogo neprijatnih stvari otkako je ta osoba ušla u vaš život. Što se pre rešite njega/nje to će vam stvari pre krenuti na bolje.

Sanjati belog psa
Premda su vrlo retki, beli psi u snu simbolizuju odlučnost i snagu. Pred vama je period tokom koga ćete imati dovoljno energije da se suočite sa svakim izazovom. Na sebe ćete preuzeti mnogo obaveza i posla, ali vas to neće opterećavati nego ćete uživati u tome. Nećete oklevati u donošenju odluka, niti izbegavati teške zadatke. Imaćete vremena za porodicu, posao, ali i za sebe. Ovu izuzetno povoljnu fazu iskoristite kako biste uradili sve što ste naumili.

Sanjati belu zmiju
Ako u snu vidite belu zmiju moguće je da ćete se suočiti sa nekim zdravstvenim problemom. Neko od članova porodice će morati češće da ide lekaru i to će vas brinuti. Ipak, vrlo brzo ćete saznati da bolest nije opasna i da se uz ispravnu terapiju vrlo brzo leči.

Sanjati belog tigra
Beli tigar u snu simbolizuje izraženu intuitivnost. Vi ste osoba koja je u životu najbolje odluke donosila slušajući intuiciju. Kad god ste slušali srce ili razum, imali ste šanse da pogrešite, ali kada ste slušali stomak, odluke su uvek bile ispravne. Moguće je da ste zbog prirode posla svoju kreativnu, umetničku stranu stavili u drugi plan. Potrudite se da pronađete vremena da se bavite hobijem u kome uživate. On bi vam u budućnosti mogao biti dobar izvor prihoda.

Sanjati belog crva
Ukoliko u snu vidite belog crva to znači da možete očekivati uspeh na poslu ili veći novčani dobitak. Posebno se odnosi na osobe koje se bave poljoprivredom. Rod bi mogao biti dobar, a otkupna cena proizvoda vrlo povolja. Ako se pak bavite nekim drugim poslom, mogli biste u budućnosti imati veći priliv novca.

Sanjati belu pticu
Bele ptice u snu simbolizuju ljubav i radost. Ako ste duže vreme u braku ili vezi ući ćete u jednu vrlo lepu fazu. Izgladićete nesporazume i nesuglasice koje imate sa partnerom i vratićete strast za koju ste mislili da je s godinama nestala. Shvatićete da ste bliži nego ikada i poželećete da vaša ljubav traje do kraja života.

Ukoliko ste trenutno sami mogli biste se zbližiti sa nekim ko je već duže vreme deo vašeg života, ali ga/je niste doživljavali u emotivnom smislu. Vaša druženja će postati češća i shvatićete da jedva čekate momenat da se vidite. Imaćete utisak da bi to mogla biti osoba koju ste dugo čekali.

Sanjati belo cveće
Ako u snu vidite belo cveće to može da ima dvostruko značenje. Tumačenje ovakvih snova zavisi od osećaja koji ih prate. Ukoliko vam belo cveće izaziva tugu, to znači da ćete se tako osećati i na javi. Sa druge strane, ako se tokom sna osećate srećno i zadovoljno, očekujte pozitivne i dobre vesti. Možda će vas prijatelji pozvati na venčanje ili krštenje ili će vam javiti da očekuju prinovu.

Sanjati belo zlato
Belo zlato simboliše napredak u profesionalnom ili privatnom životu. Moguće je da ćete dobiti bolji posao ili ćete biti unapređeni na bolje plaćenu poziciju u firmi. Ako imate vlastiti biznis, mogli biste sklopiti vrlo vredan ugovor. Sa druge strane, napredak može da se odnosi na vezu sa partnerom ili prijateljem koja je iz nekog razloga bila narušena. Verovatno ćete prevazići razlike koje su vas delile i narušavale vaš odnos.

Sanjati belu haljinu
Ako žena sanja belu haljinu to znači da će joj biti ukazano veliko poštovanje.
Detaljnije tumačenje pogledajte na šta znači sanjati haljinu?

Sanjati da mešate belu sa nekom drugom bojom
Ukoliko ste sanjali da mešate belu sa nekom drugom bojom to implicira da prezirete rutinu i da se svim silama trudite da nikada u nju ne upadnete. Volite izazove i zato se stalno u njih upuštate. Možda vaše ponašanje brine ljude koji vas vole, međutim, vama pričinjava zadovoljstvo i zato ne treba ni da odustajete od načina na koji živite.

Sanjati da drugi mešaju belu i neku drugu boju
Kada sanjate da neko drugi meša belu sa drugom bojom to znači da ste zabrinuti za nekoga koga volite. Moguće je da mislite da član porodice ne razmišlja o svojoj budućnosti, nego živi od danas do sutra. Pokušavate da mu/joj ukažete na moguće štetne posledice takvog života, ali ste sve više ubeđeni da nema nameru da vas posluša.

Sanjati da prosipate belu boju
Prosipati belu boju u snu ukazuje na to da ste večiti optimista. Za vas je čaša uvek napola puna, a ne prazna. Ulivate pozitivnu energiju drugim ljudima i mnogi vam se zbog toga dive. Nije vam lako da zadržite takav stav, ali jedno je sigurno, borićete se za njega dok god budete imali snage.

Sanjati da drugi prosipaju belu boju
San u kome vidite kako neko prosipa belu boju znači da bi trebalo da razmislite o tome da promenite društvo. Osobe sa kojima se trenutno družite su prilično negativne i takvo razmišljanje prenose na vas. Posle druženja sa njima i sami ste depresivni ili barem apatični. Ako želite da to prestane, udaljite se od onih koji stalno kukaju nad svojom sudbinom.

Sanjati da nešto posipate belom bojom
Posipati nešto belom bojom u snu ukazuje na to da ćete uskoro ući u mirniju fazu svog života. Uspećete da rešite neke probleme i da započnete realizaciju starih ideja. Sve će vam polaziti za rukom, pa ne bi bilo loše kada biste na najbolji mogući način iskoristili šanse koje vam se nude.

Sanjati da je bela boja posivela
Ako ste sanjali da je bela boja posivela to implicira da biste s vremenom mogli shvatiti da život koji ste odabrali više nije ono što vas usrećuje. Ovo se posebno odnosi na ljude koji su duže vreme u vezi ili braku. Nije isključeno da ćete odlučiti da ostavite partnera tj. partnerku kako biste sreću potražili pored nekog drugog.

Sanjati da je bela bolja pocrvenela
Kada sanjate da je bela boja pocrvenela to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi najavljuju turbulentan period u životu. Moguće je da se neke stvari neće odvijati onako kako ste zamislili. Ako budete strpljivi i uporni prevazići ćete izazove pred koje vas je život stavio.

Sanjati da je bela bolja poplavila
Ukoliko ste sanjali da je bela boja poplavila to implicira da biste se mogli razočarati u osobu koju ste godinama idealizovali. Verovali ste da on tj. ona nema mana. Međutim, jedan događaj će vas naterati da potpuno promenite sliku koju imate o njemu tj. njoj.

Sanjati da je bela boja pocrnela
Ako ste sanjali da je bele boja pocrnela to znači da ste paranoični. Skloni ste da verujete da se ceo svet urotio protiv vas i da zbog toga ne možete da napredujete. Istina je mnogo jednostavnija. Kada shvatite gde grešite i kada prestanete da ponavljate iste greške, život će vam postati i bolji i jednostavniji.

Sanjati da je bela boja požutela
Ovakav san simbolizuje ljubomoru. Čuvajte se ljudi koji su skloni da minimalizuju vaše znanje, veštine, trud, rad i uspehe.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli nešto belo, to je, iz nekog razloga, ostavilo utisak na vas.

Simbolika belog

Bela boja predstavlja čistotu, nevinost i dobrotu. U mnogim zemljama venčanice su bele boje, dok je u istočnim zemljama ovo boja žalosti.