Njihati se – šta znači da se ljuljate?

Sanjati da se njišete ili ljuljate
Ako se u snu ljuljate, to simbolizuje dobre glasove. Moguće je da ćete biti u nedoumici koja je vezana za vaš privatni ili poslovni život. Posle detaljnog razmatranja situacije, desiće se nešto što će vam pomoći da se lakše odlučite kojim ćete putem krenuti. U nekim trenucima ćete posumnjati u izbor koji ste napravili, ali više nećete moći da se vratite na staro.

Sanjati da se neko njiše
Ukoliko se u vašem snu neko njiše, to implicira da sumnjate u partnera. Verovatno vam često pada na pamet misao da niste odabrali pravu osobu i da ste trebali još malo da sačekate. Umesto da sa njim/njom otvoreno porazgovarate, sve više ćete se povlačiti u sebe i zamerati mu/joj mnoge propuste kojih nije ni svestan/svesna.

Sanjati da njišete ili ljuljate bebu
Kada u snu njišete bebu, to znači da ćete nešto započeti. Može se desiti da ćete dobiti nov posao, bebu ili se venčati što će biti velika promena u vašem životu. Trudićete se da ne zapostavite stare obaveze, ali imaćete sve manje vremena za ljude i stvari kojima ste ranije poklanjali pažnju.

Sanjati da drugi njišu bebu
San u kome vidite kako neko njiše bebu ukazuje na to da ćete pomoći prijatelju, prijateljici ili članu porodice da prebrodi neku krizu. Možda će doživeti poslovni neuspeh ili ljubavni brodolom, a vi ćete ga/je tešiti. Potrudićete se da što pre prevlada taj težak period i vrati se „na noge“. Na kraju krajeva, to je najmanje što možete da učinite za njega tj. nju, s obzirom na to da je bio/la uz vas kada vam je bilo najteže.

Sanjati da se sve oko vas njiše i ljulja
Ako ste u snu doživeli da se sve oko vas njiše to znači da osećate da gubite kontrolu nad vlastitim životom. Verovatno su neki događaji narušili vaše samopouzdanje ili vam pokvarili planove, te vam je teško da se vratite u pravi kolosek. Dajte sebi malo vremena da prihvatite to što vam se dešava, a potom se potrudite da preduzmete korake kako bi vam budućnost bila lepša i bezbrižnija.

Sanjati da se njišete na ljuljašci
San u kome se njišete na ljuljašci simbolizuje vašu potrebu da se osamostalite. Verovatno dugo živite sa roditeljima i želite da se preselite negde gde nećete biti pod njihovom kontrolom. Moguće je da ćete pronaći cimera tj. cimerku kako biste lakše finansirali troškove života. Druga mogućnost jeste da će se član porodice iseliti iz vašeg doma i da će vam biti žao zbog toga.

Sanjati da se drugi njišu na ljuljašci
Ukoliko ste u snu videli decu kako se njišu na ljuljašci to implicira da ste vrlo motivisani i raspoloženi za posao. U poslednje vreme vam nije problem da sve zadatke izvršavate na vreme, pa biste trebali što bolje da iskoristite ovaj povoljan period u kome se trenutno nalazite.

Sanjati kako se odrasle osobe njišu na ljuljaci znači da ćete imati posla sa lenjim ljudima. Verovatno ćete morati da završavate zadatke i poslove koje su drugi započeli.

Više detalja o snovima sa motivom ljuljaške možete da pronađete na ovom linku https://www.sanovnik.org/snovi/sta-znaci-sanjati-ljuljasku.html.

Sanjati da se njišete na konopcu
Njihati se na konopcu u snu ukazuje na to da vam je dosadno. Zapali ste u kolotečinu i svaki dan vam je isti. Žudite za promenom, ali se istovremeno plašite da izađete iz svoje zone komfora. Niko osim vas ne može da promeni stanje u kome se trenutno nalazite. Ako ste nezadovoljni i nesrećni zbog života koji sada živite moraćete se pokrenuti, a ne čekati da vam neko čudo padne s neba.

Sanjati da se drugi ljuljaju na konopcu
San u kome vidite kako se neko njiše na konopcu znači da ćete pozavideti prijatelju tj. prijateljici na karijeri koju je ostvario/la ili odnosu kakav ima sa partnerom tj. partnerkom ili članovima porodice. Shvatićete da on tj. ona ima sve ono o čemu vi maštate. Umesto da energiju trošite na ljubomoru, potrudite se da vam on tj. ona bude primer da se snovi ipak ostvaruju, samo ako ste dovoljno hrabri i snažni da ono što želite sprovedete u delo.

Sanjati da se njišete na stolici za ljuljanje
Njihati se na stolici za ljuljanje simboliše promjenjivo zdravlje. Ukoliko već sada počnete da vodite računa o sebi, načinu prehrane i rešite se poroka možete računati na mirnu starost. Međutim, ako ne regulišete loše navike i ne uvedete više fizičkih aktivnosti u svoju svakodnevnicu budućnost će vam doneti brojne zdravstvene probleme.

Sanjati da se drugi njišu na stolici za ljuljanje
Ovakav san ukazuje na to da ćete se smejati nečijem načinu života. Naime, imaćete priliku da razgovarate s osobom koja ulaže veliki napor kako bi što duže ostao/la zdrav/a i mladolik/a. Zato troši mnogo novca na skupe preparate i jede samo zdravu hranu. S obzirom na to da verujete da godine moraju da donesu promene i da nije prirodno da čovek bude večno mlad, njegovi tj. njeni postupci će vam delovati potpuno besmisleno.

Sanjati da se njišete u ritmu muzike
Njihati se u ritmu muzike u snu ukazuje na to da ćete se u bliskoj budućnosti dobro zabaviti u društvu nepoznatih osoba. Naime, bićete pozvani na zabavu na kojoj ne znate nikoga osim domaćina. Dvoumićete se da li da odete ili ne. Međutim, ukoliko ipak prihvatite poziv biće to jedan od najboljih provoda koji ste u životu imali.

Sanjati da se drugi njišu u ritmu muzike
Ukoliko ste u snu videli kako se neko njiše u ritmu muzike to implicira da ćete biti pozvani na neku proslavu. Rodbina ili prijatelji će organizovati krštenje, venčanje ili neko drugo slavlje sa koga će svi otići puni pozitivnih utisaka osim vas. Nećete biti raspoloženi za druženje, ali ćete se odazvati pozivu samo kako biste ispoštovali domaćina.

Sanjati da se njišete i plačete
Kada sanjate da plačete dok se njišete to, na žalost, nije dobar znak. Ovakvi snovi simbolizuju nesreću i tugu u porodici. Moguće je da ćete biti zabrinuti za voljenu osobu ili će se neko od vaših bližnjih posvađati, a to će se negativno odraziti na vašu psihu. Moraćete da očvrsnete kako biste lakše prebrodili krizu koja je pred vama.

Sanjati da se drugi njišu i plaču
Videti u snu kako se neko njiše i plače znači da ćete čuti loše vesti vezane za nekog poznanika tj. poznanicu ili bivšeg kolegu tj. kolegicu. Moguće je da će neko ko vam je drag da se suoči sa velikim zdravstvenim problemima. Potrudićete se da mu/joj pomognete koliko je u vašoj moći.

Sanjati da ste posrnuli nišući se
Ako ste sanjali da ste posrnuli dok ste se njihali to implicira da niste sigurni u vlastite osećaje. Moguće je da ste u dužoj vezi, ali da sa tom osobom ne vidite zajedničku budućnost. Sve više ste svesni da se vaša veza pretvorila samo u naviku. Nije da su vaši osećaji potpuno iščezli, nego vas više ne drži entuzijazam kao sa početka veze. Druga mogućnost jeste da će vas razočarati dugogodišnji prijatelj tj. prijateljica.

Sanjati da je neko drugi posrnuo nišući se
Ukoliko ste u snu videli kako je neko posrnuo nišući se to znači da će vam bliska osoba otkriti veliku tajnu. Reč je o nečemu što niko osim vas ne zna. Zaklećete se da ćete tu informaciju poneti sa sobom u grob, premda ste svesni da bi za njega tj. nju bilo bolje kada bi istina isplivala na videlo. Bićete ubeđeni da mu/joj taj greh iz prošlost samo stvara opterećenje i da bi mu/joj bilo lakše kada bi ga obznanio/la svima, bez obzira na moguće loše posledice.

Sanjati da ste pali nišući se
Ako ste sanjali da ste pali dok ste se njihali na užetu, ljuljašci ili na stolici to implicira da ste se previše opustili u poslovnom ili privatnom životu i da bi vam se to uskoro moglo odbiti o glavu. Moguće je da ste počeli mnogo manje da se trudite na radnom mestu i poslodavac će uskoro da izrazi svoje nezadovoljstvo zbog toga. Druga mogućnost jeste da partnera tj. partnerku uzimate zdravo za gotovo i da je na ivici da vam zauzvek kaže „zbogom“.

Sanjati da je neko drugi pao nišući se
Ovakav san ukazuje na to da ste zabrinuti za dragu osobu. Verovatno partner tj. partnerka ima problema na poslu, a vi ne znate kako da mu/joj pomognete. Druga mogućnost jeste da neko od članova porodice prolazi kroz emotivnu krizu, pa želite da ga/je zaštitite od bola, a i sami znate da tako nešto nije moguće.

Sanjati leš kako se njiše
Ukoliko ste u snu videli nečije beživotno telo kako se njiše na konopcu ili na stolici za ljuljanje to implicira da ćete okončati vezu ili dugogodišnje prijateljstvo. Moguće je da ćete shvatiti da sa tom osobom nemate apsolutno ništa zajedničko i da ćete odlučiti da svako krene svojim putem. Biće to jedna od najboljih odluka koju ste u životu doneli.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se skoro njihali, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija njihanja ili ljuljanja

Njihanje je lelujanje, klaćenje na ljuljašci ili stolici za ljuljanje.