• A
 • B
 • C
 • Č
 • Ć
 • D
 • Đ
 • E
 • F
 • G
 • H
 • I
 • J
 • K
 • L
 • LJ
 • M
 • N
 • NJ
 • O
 • P
 • R
 • S
 • Š
 • T
 • U
 • V
 • Z
 • Ž
 • Brojevi – šta znači sanjati brojeve?

  Brojevi su vrlo česti snovi, bez obzira na to da li ste muškarac ili žena. Brojevi u snovima vam najčešće pokušavaju doneti neku informaciju. Dok određeni brojevi imaju vrlo jasno značenje, nizovi zavise od konteksta u kome se snovi odvijaju. Tumačenje ovakvih snova zavisi i od detalja koji ih prate, zato je važno da pokušate da se setite u kom kontekstu su se odvijali.

  Advertisement

  Zapamtiti brojeve u snu
  Ako zapamtite brojeve koje ste sanjali, probajte sa njima da učestvujete u igrama na sreću. To će biti vaša dobitna kombinacija sa kojom ćete ostvariti nešto što ste davno planirali. Takođe, može biti i datum ili vreme značajnog događaja koji vam tek predstoji.

  Zaboraviti brojeve iz sna
  Ako niste zapamtili brojeve koje ste sanjali, to upozorava da ćete pretrpeti gubitak. Nećete se ozbiljno posvetiti poslu i zaboravljaćete da uradite zadatke koje vam je šef zadao. Moguće je da će vam zbog toga smanjiti platu i da ćete voditi ozbiljan razgovor. Pošto ste uvek bili radnik za primer, daće vam šansu da ponovo zadobijete njegovo poverenje i da pokažete koliko ste sposobni.

  Sanjati specifičan broj

  Nula
  Ako u snu vidite nulu to znači da nedovoljno iskorištavate svoj potencijal, ili – kraće – da ste lenji. Toliko toga biste mogli da napravite u svom životu kada biste više energije i volje ugradili u to što radite. Ipak, vama je draže da dangubite pored televizora ili računara nego da danas učinite nešto korisno za sebe i druge.

  Ukoliko u snu pišete nulu to ukazuje na strah da ono čime se trenutno bavite neće doneti željene rezultate. Ako ste već toliko sigurni u neuspeh, nemojte da se još dublje zavlačite, nego se posvetite nekom drugom poslu.

  San u kome vidite da drugi pišu nule implicira da biste trebali nešto da date ili uložite, kako bi vam se vratilo. Ne možete da očekujete džekpot ako niste ni uplatili loto.

  Broj 1
  Ako u snu vidite broj jedan to ukazuje na novi početak. Verovatno ćete doneti odluke koje će IZ korena promeniti vaš život. Ukoliko u snu pišete broj jedan to znači da ćete morati da odredite prioritete kako biste smanjili broj obaveza koje vas svakodnevno guše. Ako u vašem snu neko drugi piše broj 1 to znači da ćete se konačno fokusirati na jednu ideju ili jedan cilj i početi da ulažete svu svoju energiju kako biste ga ostvarili.

  Broj 2
  Broj 2 u snu predstavlja narušenu ravnotežu ili nedostatak balansa u životu. Moguće je da su vas neki događaji pokolebali kada su posao ili emocije u pitanju. To je ostavilo snažan utisak na vas, te se plašite da napravite sledeći korak. Ako u snu pišete broj dva to ukazuje na neku dilemu. Možda se dvoumite da li da prihvatite neku poslovnu ponudu ili da ipak zadržite svoj trenutni posao.

  Ukoliko u vašem snu neko drugi piše broj dva to ukazuje na nedostatak pažnje. Verovatno u poslednje vreme odnosi s osobama koje volite nisu najbolji. To je direktna posledica nerazumevanja koje među vama vlada. Osećate se usamljeno, ali ne želite da napravite prvi korak kako biste razrešili nesuglasice.

  Broj 3
  Ako u snu vidite broj tri to znači da ste vrlo kreativna osoba, ali da iz nekog razloga ne iskorištavate svoj potencijal. Kada u snu pišete broj tri moguće je da ćete odlučiti da više vremena provodite uživajući u svom hobiju. Ako se budete potrudili mogli biste da ostvarite veliki uspeh u muzici, književnosti, slikarstvu ili nekom drugom vidu umetnosti.

  Ukoliko u vašem snu neko drugi piše broj tri to znači da ste potpuno spremni na novu fazu u vašem životu. Ako ste u dužoj vezi verovatno ćete odlučiti da je ozvaničite, a ukoliko trenutno nemate decu, mogli biste da se ostvarite u ulozi roditelja. U svakom slučaju ovakav san ima pozitivno značenje.

  Advertisement

  Broj 4
  Kada sanjate broj četiri to simbolizuje stabilnost i podršku. Možda ste prošli kroz izazovan period tokom koga su vam porodica i prijatelji pružali veliku podršku. Zahvalni ste im na tome i potrudićete se da im uvek budete na raspolaganju.

  Ako sanjate da pišete broj četiri to znači da se trenutno najbolje osećate između „svoja četiri zida“. Tu nalazite snagu i motivaciju da se izborite sa svime što vam život nosi.

  San u kome vidite da drugi pišu broj četiri obično znači da ćete se odlučiti na neku promenu. Možda ćete planirati da kupite kuću ili stan ili da renovirate postojeću nekretninu. Ono što je ključno jeste da vam je potrebna velika promena, a tu želju ćete odlučiti da „utolite“ traženjem ili uređenjem vlastitog doma.

  Broj 5
  Broj 5 je simbol dobrog zdravlja i zadovoljstva. Pred vama je jedan vrlo povoljan period koji treba da iskoristite na najbolji mogući način. Detaljnije možete pronaći na ovom linku https://www.sanovnik.org/snovi/sta-znaci-sanjati-brojeve.html.

  Broj 6
  Ako u snu vidite broj šest to ukazuje na činjenicu da ćete se morati potruditi da bolje uskladite brojne poslovne obaveze sa privatnim životom. Već neko vreme se lomite kako biste sve postigli, a pri tome gubite ravnotežu. Moraćete da se posvetite sebi i da pronađete način da se rešite stresa. Svaka obaveza može da sačeka ukoliko svoje zdravlje stavite na prvo mesto.

  Ukoliko u snu pišete broj šest to znači da ćete odlučiti da otputujete. Bilo da je reč o kraćem izletu ili dužem putovanju, to će vam pomoći da „napunite baterije“ i da se spremno suočite sa svakim novim izazovom.

  Kada sanjate da neko drugi piše broj šest moguće je da ćete dobiti lepe vesti. Ako čekate ishod neke ostavinske rasprave, postoji velika šansa da vas presuda obraduje.

  Broj 7
  Broj sedam u snovima ima vrlo povoljno značenje. Ako u snu vidite broj sedam to znači da ste na pravom putu da savladate sve prepreke i da postignete uspeh o kome maštate. Ukoliko nastavite da se trudite, nagrada neće izostati.

  Kada u snu pišete broj sedam to znači da trenuto zračite pozitivnom energijom što privlači osobe suprotnog pola. Ako ste sami, naredni period iskoristite kako biste našli srodnu dušu, a ukoliko imate partnera koga volite ne libite se da mu/joj to i dokažete. Mali znaci ljubavi nisu patetika, nego potvrda da vam je do nekoga stalo.

  Ukoliko u vašem snu neko drugi piše broj sedam moguće je da ćete učiniti nešto što će inspirisati mnoge ljude da krenu vašim stopama. Postoji mogućnost da se priključite nekoj humanitarnoj akciji i da svojim postupkom navedete i druge da pomažu.

  Broj 8
  Ako u snu vidite broj osam podsvest vas upozorava na to da morate da prestanete da se brinete jer ćete time samo narušiti svoje zdravlje. Pomirite se sa time da prolazite kroz težak period koji jednostavno mora da se okonča. Imajte snage i strpljenja i sigurno ćete bez velikih ožiljaka da iz svega toga izađete kao pobednik.

  Ukoliko u snu pišete broj osam to znači da se plašite da ste upali u kolotečinu iz koje se vrlo teško izlazi. Svaki dan vam je isti, ali znajte da samo vi možete to da promenite.

  Kada drugi u vašem snu pišu broj osam to simbolizuje nesigurnost ili neodlučnost kada su ljubavni odnosi u pitanju.

  Broj 9
  San u kome vidite broj devet predstavlja upozorenje da pazite kome se poveravate. Pored sebe imate osobu čije namere nisu sasvim jasne. Zato je držite na distanci dok ne dođete do zaključka da li je iskren prijatelj ili ne.

  Ako u snu pišete broj devet to znači da će vas obradovati osoba koju ste tek upoznali. Ukoliko u vašem snu neko drugi piše broj devet budite pažljivi prilikom potpisa bilo kakve vrste ugovora. Dobro pročitajte šta u njima piše, kako vas kasnije ne bi bolela glava.

  San se ne tumači ako ste nedavno čitali nešto sa mnogo brojeva, popunjavali tabele sa brojevima ili računali nešto pre spavanja.

  Definicija broja

  Broj je jedan od osnovnih pojmova matematike koji se koristi za brojanje, merenje i označavanje.

  Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro čitali ili učili nešto što sadrži brojeve, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

  Definicija broja

  Broj je jedan od pojmova na kome se zasniva matematika.

  Advertisement

  Loading...