Šta znači sanjati divljač?

Sanjati divljač
Ako u snu vidite divljač, to ukazuje da vam predstoji putovanje. Moguće je da neko vreme nigde niste išli jer vam obaveze koje imate prema porodici i poslu to nisu dozvoljavale. U narednom periodu osetićete da nemate više snage ni strpljenja da drugima udovoljavate, pa ćete uzeti odmor i izabrati destinaciju koja vas je dugo privlačila.

Loviti divljač u snu
Kada sanjate da lovite divljač, to simbolizuje malu ljubavnu avanturu. Privlači vas sve ono što ne možete da imate i najviše uživate u zavođenju osobe koja vam se dopada. Čim shvatite da su vam osećanja uzvraćena, gubite interesovanje i tražite novu žrtvu. Verovatno ćete uskoro upoznati osobu sa kojom vam predstoje strasni trenuci.

Sanjati da drugi love divljač
Ukoliko u vašem snu drugi love divljač to znači da se nećete složiti s odlukom koju donese vaš partner ili neko od članova porodice. Smatraćete je pogrešnom i ljutićete se što se nije konsultovao/la sa vama pre nego što je to uradio/la. Poslušajte njegove/njene razloge pre nego što ga/je napadnete.

Sanjati da jedete meso divljači
Sanjati da jedete divljač implicira da ćete sazreti. U vašem životu doći će do mnogobrojnih promena i uvidećete da ništa nije samo belo, ili samo crno, već i da postoje razne nijanse. Iskustva koja ste preživeli uticaće da postanete fleksibilniji i da imate više razumevanja za ljude i stvari koje ste ranije osuđivali.

Sanjati da neko drugi jede divljač
San u kome vidite kako neko jede divljač je poruka da prestanete da dopuštate da predrasude upravljaju vašim životom. Zbog toga ste propustili mnogo dobrih prilika i niste dozvolili da interesantni ljudi postanu deo vašeg života. Ne donosite zaključke pre nego što nešto ili nekoga ne upoznate.

Postavljati zamke za divljač
Ukoliko u snu postavljate zamke za divljač to znači da biste trebali da pravite dugoročnije planove. Vreme je da prestanete da živite od danas do sutra. To ste mogli raditi kada ste bili dosta mlađi, sada biste trebali odgovornije da se odnosite prema sebi i drugima. Potrudite se da shvatite šta želite od svog života, napravite plan i radite na njegovom ostvarenju.

Ako u vašem snu drugi postavljaju zamke za divljač to implicira da biste trebali obratiti pažnju na to šta vam kolege govore iza leđa. Moguće je da će neko od njih pokušati da vas „ocrni“ pred poslodavcem ili šefovima. Verovatno ste mu nekad „stali na žulj“, pa želi da vam se osveti za to.

Sanjati divlju svinju
Divlja svinja u snu predstavlja neku nevolju. Možda ćete se naći u društvu osobe koja će na silu pokušati da vam nametne svoje mišljenje i stavove. Potrudićete se da ostanete prisebni na njegove/njene zlonamerne komentare, ali ćete nastojati da se što pre udaljite od njega/nje.

Detaljnije tumačenje snova sa motivom divlje svinje pročitajte ovde.

Sanjati divlju patku
Ukoliko sanjate divlju patku to znači da ćete biti pozvani na slavlje kod osobe koja vas je nečim zadužila i da ćete se potruditi da obezbedite što bolji poklon u znak zahvalnosti. Verovatno ćete se angažovati i na druge načine kako biste mu/joj pomogli u pripremi tog događaja.

Više detalja o snovima o divljim patkama možete pronaći na ovom linku.

Sanjati fazana
Fazan u snu ukazuje na prijatno iznenađenje. Partner, članovi porodice ili prijatelji će odlučiti da vas obraduju povodom rođendana ili nekog dugog važnog datuma u vašem životu. Potrudiće se da ništa ne saznate, a kako bi vaše iznenađenje bilo što veće, pretvaraće se da su zaboravili na to. Moguće je i da ćete dobiti nešto o čemu dugo maštate.

O snovima čiji je glavni motiv fazan pročitajte na ovom linku.

Sanjati srnu (košutu)
Kada u snu vidite košutu to implicira da ćete ponovo stupiti u kontakt s osobom sa kojom ste nekad bili bliski, ali ste se u poslednje vreme udalili. Moguće je da ćete slučajno sresti u gradu, otići na kafu ili piće i dobro se zabaviti. S obzirom na to da će vam ovo druženje izuzetno prijati, obećaćete jedno drugome da ćete se nastaviti viđati.

Detaljnije tumačenje snova o srnama možete pronaći ovde.

Sanjati divljeg zeca
Divlji zec u snovima simboliše ljubav, brak ili romansu. Moguće je da ćete biti ponosni na nekoga ko će se odlučiti na zajednički život ili brak sa parterom/kom, iz razloga što je bio/bila ubeđen/a da se nikada neće skrasiti pored jedne osobe. Potrudićete se da ga/je ubedite u ispravnost njegove/njene odluke.

Više detalja o snovima sa motivom zeca pročitajte na ovom linku.

Sanjati lisicu
Ukoliko u snu vidite lisicu to implicira da vam neko daje lažnu nadu. Moguće je da je reč o osobi kojoj ste izjavili ljubav, a koja nije potpuno iskrena sa vama. U nekom momentu ćete uvideti da vas iskorištava kako bi treću osobu učinio/la ljubomornim, pa ćete prestati da komunicirate.

Detaljnije tumačenje snova o lisicama možete pronaći ovde.

Sanjati vuka
Ako u snu vidite vuka to znači da ne možete da oprostite bliskoj osobi za grešku koju je učinio/la ili gest kojim vas je povredio/la. Stalno se vraćate na to i pričate o tome kako biste kod njega/nje izazvali osećaj krivice. Ponekad se pitate da li vaš odnos uopšte više ima smisla.

Više o ovakvim snovima pročitajte na ovom linku.

Sanjati jelena
Kada u snu vidite jelena to znači da ćete umesto tuđih saveta poslušati vlasitit instinkt. U nekom momentu ćete morati da donesete važnu odluku, pa ćete dugo razmišljati šta da radite. Tražićete savet i od iskusnijih osoba, ali ćete na kraju jednostavno poslušati samo sebe. Verovatno će to biti jedna od boljih odluka i prava formula za uspeh.

O snovima sa motivom jelena detaljnije možete pronaći na ovom linku.

Sanjati divokozu
Divokoza u snu je upozorenje da pazite kako se ponašate prema partneru/ki. Vrlo često u afektu kažete ili uradite nešto zbog čega se kasnije kajete. Vaši histerični „napadi“ ne traju dugo, ali ste tokom njih u stanju da izgovorite mnogo toga što ne mislite. Ma koliko vas ta osoba volela teško da će dugo izdržati sa vama ako se nastavite ponašati na taj način.

Detaljnije značenje ovakvih snova možete potražiti ovde.

Sanjati da vas je napala divljač
Ako ste sanjali da vas je napala divljač to implicira da ste dopustili da predrasude upravljaju vašim životom. Često mišljenje o ljudima i događajima gradite na pretpostavkama, a ne na znanju i iskustvu. Počnite da menjate tu ružnu naviku, pa ćete videti kako život može da bude lep i interesantan.

Sanjati da spasavate divljač od požara ili poplave
Spasavati divljač iz poplave ili požara u snu znači da ćete se založiti za nekoga. Moguće je da ćete garantovati za blisku osobu, prijatelja tj. prijateljicu i slično. Međutim, neka vam to ne pređe u naviku, jer ne možete baš svaki put da zbog drugih „stavljate svoju glavu na panj“.

Sanjati da posmatrate divljač
Kada sanjate da posmatrate divljač to implicira da vam je potreban odmor. Obaveze i problemi sa kojima ste se nedavno susreli su vas potpuno iscrpeli. Krajnje je vreme da uzmete nekoliko dana pauze kako biste „napunili baterije“ za ono što tek sledi.

Sanjati da drugi posmatraju divljač
Ukoliko ste u snu videli kako neko posmatra divljač to znači da ćete pozavideti nekome na količini slobodnog vremena koje ima. Za razliku od vas, on tj. ona ima taj luksuz da razmišlja o tome gde će da provede poslepodne ili produženi vikend. Trenutno niste u mogućnosti da o tome mislite, ali to ne znači da se situacija neće promeniti u budućnosti.

Sanjati da fotografišete divljač
Fotografisati divljač u snu ukazuje na to da ćete se baviti delikatnim poslom ili problemom. Moraćete da budete vrlo pažljivi i strpljivi. Sve što napravite naglo ili u afektu može da vam se obije o glavu. Možda ne bi bilo loše kada biste se o svemu tome posavetovali s osobom koja ima mnogo više iskustva od vas.

Sanjati da gledate fotografiju divljači
Ako ste sanjali da gledate fotografiju divljači to implicira da ne treba da kritikujete druge kako nešto rade ukoliko ne poznajete ni posao ni oblast kojom se bave. Volite za sebe da kažete da ste profesionalac, međutim, komentari koje dajete vas demantuju.

Sanjati da snimate divljač
Snimati divljač u snu ukazuje na to da biste mogli doživeti neko nezaboravno iskustvo u narednom periodu. Moguće je da ćete otići na izlet ili putovanje i da ćete se odlično zabaviti. Sa tog događaja ćete poneti samo lepe uspomene.

Sanjati da gledate emisiju ili TV prilog o divljači
Ovakav san znači da ćete slušati o nečijoj avanturi i maštati da ste vi na njegovom tj. njenom mestu. Za razliku od vas on tj. ona ima petlju da živi život punim plućima. Umesto da kukate nad svojom sudbinom, trebalo bi da se ugledate na njega tj. nju.

Sanjati da pišete o divljači
Pisati o divljači u snu ukazuje na to da ćete preuzeti neki odgovoran zadatak ili posao. Nije isključeno da će od vaših rezultata zavisiti mnogo toga, pa čak i sudbina drugih ljudi. Ipak, ako budete verovali u sebe i ako budete uporni i vredni, uspeh sigurno neće izostati.

Sanjati da čitate o divljači
Ukoliko ste u snu čitali o divljači to implicira da vas muči to što određeni problem ne možete da rešite sami, nego to zavisi i od druge osobe. Na žalost, on tj. ona ne pokazuje ni volju, a ni nameru da se pozabavi time. Ne možete to da promenite, ali možete da menjate i rešavate ono što je u vašem domenu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro išli u lov na divljač, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija divljači

Divljač su životinje koje žive slobodno u prirodi, a čovek ih lovi zbog ishrane ili sporta.